8 προϊόντα ομορφιάς με αλόη για να δροσίσεις την επιδερμίδα σου

Μαρία Ροδίτη
8 προϊόντα ομορφιάς με αλόη για να δροσίσεις την επιδερμίδα σου

Χρειάζεσαι ενυδάτωση και η αλόη είναι ακριβώς αυτό το συστατικό που θα σου την προσφέρει!

Ο καύσωνας μπορεί κάπως να περιορίστηκε, όμως, υπάρχει ζέστη στην ατμόσφαιρα. Αυτό είναι αντιληπτό από όλους μας! Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ ούτε για ένα λεπτό να έχω στο off το κλιματιστικό με αποτέλεσμα να παρατηρώ ότι η επιδερμίδα μου «διψά» κυριολεκτικά! Ζητά απεγνωσμένα υγρασία και μου το δείχνει… στον καθρέφτη!

5 tips για να παραμείνεις ενυδατωμένη τις ημέρες του καύσωνα

Αφυδάτωση VS Ενυδάτωση 1-0

Παραδέξου το! Κι εσύ τις τελευταίες μέρες έχεις αγγίξει το πρόσωπό σου και το έχεις αισθανθεί αφυδατωμένο. Έχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη σου κι έχεις δει κάπως θαμπή την επιδερμίδα σου. Είναι απόλυτα λογικό!

Οι τόσο υψηλές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας (φτάσαμε μέχρι 45 βαθμούς, μην το ξεχνάς) ταλαιπώρησαν πολύ την επιδερμίδα σου και – πίστεψέ με- η απλή, ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείς καθημερινά δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση.



Μην αναρωτιέσαι, λοιπόν, άλλο «γιατί μου συμβαίνει αυτό;»! Τώρα χρειάζεσαι δραστικά μέτρα για να αναζωογονηθείς και αυτό θα το πετύχεις μόνο βάζοντας στην ενυδάτωσή σου την αλόη.

Αλόη η θαυματουργή

Η αλόη έχει χαρακτηριστεί εδώ και χρόνια ως το «φυτό των εγκαυμάτων». Σίγουρα, λοιπόν, θα το έχεις δει ως βασικό συστατικό αναπλαστικών κρεμών και πιθανότητα θα το έχεις χρησιμοποιήσει για το έγκαυμα από τον ήλιο.

Τι κάνει, λοιπόν, η αλόη; Ανακουφίζει, αλλά συγχρόνως ενυδατώνει πολύ, πολύ βαθιά την επιδερμίδα. Γι’ αυτό σου λέω ότι είναι το must συστατικό, που πρέπει να έχουν τα προϊόντα σου όλο το καλοκαίρι!

Και όχι μόνο! Η αλόη δεν αφήνει καμία απολύτως αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα, οπότε αν το δέρμα σου είναι λιπαρό… do it! Δεν θα σε «χαλάσει» καθόλου.

https://www.instagram.com/p/CR65OJztJKh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μισό λεπτό… Δεν τελείωσα! Εννοείται πως έκανα ρεπορτάζ αγοράς και πως σου βρήκα προϊόντα-διαμάντια με βασικό συστατικό την αλόη. Κρέμες σώματος και αφρόλουτρα, μάσκες ομορφιάς και καθαριστικά προσώπου σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.

Καλά ψώνια και προσοχή στην επιδερμίδα σου αυτές τις μέρες!