Το φούξια κραγιόν πάει σε όλες! Ο,τι πιο χαρούμενο θα φορέσεις το καλοκαίρι (10 για να διαλέξεις)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το φούξια κραγιόν πάει σε όλες! Ο,τι πιο χαρούμενο θα φορέσεις το καλοκαίρι (10 για να διαλέξεις)

 

Το καλοκαίρι, το μακιγιάζ γίνεται πιο ελαφρύ, οριακά ανύπαρκτο. Φοράμε λίγο κραγιόν και φεύγουμε βιαστικά και αυτό το κραγιόν δεν είναι άλλο από το φούξια.: Το πιο χαρούμενο καλοκαιρινό χρώμα ever!

Από την άνοιξη, καθώς ο καιρός ζεσταίνει, το μακιγιάζ μας ξεκινά να γίνεται ολοένα και πιο minimal. Σταματάμε το βαρύ μεικάπ και το ανταλλάσσουμε με κάποια tinted ενυδατική, οι πολλές σκιές κρύβονται στο συρτάρι και όταν πλέον μαυρίσουμε για τα καλά, φοράμε μόνο ένα κραγιόν και τέλος.

Το κραγιόν άλλωστε είναι ένα προϊόν εύκολο, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό μας, να μας κάνει να δείχνουμε περιποιημένες με το minimum της προσπάθειας και μάλιστα, μπορεί να φορεθεί στα μάγουλα για λίγο matchy χρώμα.

Summer Nudes! Τα καλοκαιρινά, nude κραγιόν που πάνε σε όλες


via GIPHY


Φούξια, το καλοκαιρινό

Το κόκκινο είναι μία ασφαλής και κλασική επιλογή και το φοράμε πολύ το καλοκαίρι. Ενώ όμως, το κλασσικό κόκκινο έχει την τιμητική του παντού και πάντα, το καλοκαίρι μοιράζεται την πρώτη θέση στο νεσεσέρ μας με το φούξια.

Το φούξια είναι χαρούμενο, κοριτσίστικο, δροσερό, γοητευτικό, παιχνδιάρικο, κάνει αντίθεση με το μαύρισμα και τραβά τα βλέμματα για όλους τους σωστούς τρόπους. Είναι ό, τι πιο χαρούμενο μπορείς να φορέσεις στα χείλη σου το καλοκαίρι και έχουμε διαλέξει τα καλύτερα.

Πριν όμως κάνεις το απαραίτητο scroll για να τα δεις όλα θέλουμε να θυμάσαι μερικά πράγματα για να το φορέσεις με απόλυτη επιτυχία! Έχουμε και λέμε…


https://www.instagram.com/p/B2h1qMAgjvL

5 tips για εγγυημένη επιτυχία.

#1 Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, φόρεσέ το και σαν ρουζ

#2 Ταιριάζει τέλεια με χρυσή σκιά, αν έχεις χρόνο και διάθεση για λίγο παραπάνω μακιγιάζ.

#3 Αν θέλεις να βάλεις περίγραμμα, διάλεξε ένα σε nude απόχρωση για πιο fresh αποτέλεσμα.

#4 Βάλε λίγο διάφανο gloss στο κέντρο των φούξια χειλιών σου για να τα κάνεις να δείχνουν σούπερ ζουμερά

#5 Μην στεγνώσεις τα μαλλιά σου, το φούξια κραγιόν σε συνδυασμό με το wet look είναι θα σε κάνουν να μοιάζεις με sexy θεά!

Cover photo: @beautyisboring

Ζέστη vs καλλυντικά: Πώς θα τα αποθηκεύσεις για να μην λιώσουν