Πώς θα βάλεις τα χρωματιστά μολύβια ματιών στη ζωή σου (+τα ωραιότερα για να διαλέξεις)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς θα βάλεις τα χρωματιστά μολύβια ματιών στη ζωή σου (+τα ωραιότερα για να διαλέξεις)

Μόλις βρήκα το item που δεν πρέπει να λείπει αυτό το καλοκαίρι από το νεσεσέρ σου.

Το φετινό καλοκαίρι έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ να χρησιμοποιήσουμε τα αγαπημένα μας καλλυντικά και να δημιουργήσουμε όμορφα μακιγιάζ. Η πολύμηνη καραντίνα σε συνδυασμό με τη συνεχή χρήση μάσκας μας είχαν αναγκάσει να ξεχάσουμε για τα καλά τι σημαίνει makeup, κραγιόν και μολύβι ματιών.

Τα καλά νέα είναι ότι φέτος είναι η χρονιά του έντονου χρώματος στο μακιγιάζ. Τα έντονα, ζωηρά χρώματα έχουν επιστρέψει δυναμικά, με τα χρωματιστά μολύβια να αποτελούν πρόταση όλων των κορυφαίων makeup artists. Αν το καλοσκεφτείς είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγουμε από τα κλασικά, βαρετά looks και να τολμήσουμε ένα colorful, καθημερινό μακιγιάζ.

10 ολοκαίνουργια concealer που καλύπτουν τα πάντα και tips για να τα χρησιμοποιήσεις σωστά



Πώς θα φορέσεις το χρωματιστό μολύβι ματιών

https://www.instagram.com/p/CSOw1zXj1VG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Σαν eyeliner

Μοναδικά αγαπημένο και πανεύκολο στη χρήση, το μολύβι ματιών είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βάλεις έντονο χρώμα στα μάτια σου και φυσικά να δημιουργήσεις ιδιαίτερα μακιγιάζ. Βρες την ιδανική για εσένα απόχρωση σύμφωνα με τα χρώματα των ματιών σου αλλά και το προσωπικό σου γούστο. Σχημάτισε μια γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο (όσο παχιά θέλεις), βάλε μάσκαρα και είσαι έτοιμη! Εγώ προσωπικά αγαπώ το έντονο μπλε μολύβι και το γκρι αφού τονίζουν αμέσως τα γαλάζια μάτια μου.

2) Στο κάτω βλέφαρο

Στην ρίζα του κάτω βλεφάρου σχημάτισε μια παχιά γραμμή με χρωματιστό μολύβι της αρεσκεία σου (μωβ, ροζ, μπλε πετρόλ κ.ά) Με το ίδιο μολύβι γέμισε και το εσωτερικό του ματιού σου για να δώσεις ένταση στο βλέμμα.

3) Colour-blocking μακιγιάζ

Δημιούργησε μια γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο με το μολύβι που σου αρέσει περισσότερο. Χρησιμοποίησε μια διαφορετική απόχρωση (πχ ροζ-μωβ, πράσινο-γαλάζιο κ.ά) για να γεμίσεις το εσωτερικό του ματιού και το κάτω βλέφαρο. Αυτομάτως έχεις φτιάξει το πιο cool καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Πηγή κεντρικής: @nikki_makeup

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα χρωματιστά μολύβια ματιών της αγοράς.