#VioletNails: Το βιολετί είναι πιο καλοκαιρινό από ότι νομίζεις και έχουμε τις αποδείξεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#VioletNails: Το βιολετί είναι πιο καλοκαιρινό από ότι νομίζεις και έχουμε τις αποδείξεις

Το βιολετί είναι το χρώμα για το οποίο μιλάμε περισσότερο την άνοιξη αλλά είναι τόσο καλοκαιρινό όσο είναι και ανοιξιάτικο. Σήμερα θα σου το αποδείξουμε.

Η κάθε εποχή έχει τα δικά της χρώματα. Τον χειμώνα έχουμε –μεταξύ άλλων- τα μπορντό, το φθινόπωρο τα καφετιά, το καλοκαίρι τα κοραλί και την άνοιξη τα πιο παστέλ. Το βιολετί είναι ένα από τα παστέλ που θεωρούμε ανοιξιάτικα.

Οι πασχαλιές που ανθίζουν την άνοιξη είναι βιολετί, οι πανσέδες, η λεβάντα και πολλά άλλα λουλούδια όμως, το βιολετί δεν είναι μόνο ανοιξιάτικο.


via GIPHY


Βιολετί, το καλοκαιρινό

Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα χρώματα που μπορεί να ταιριάξει τέλεια με τα καλοκαιρινά μας outfits, αλλά και με τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα.

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με κοχύλια και το μυαλό μας στην ακροθαλασσιά

Όσο για το πώς μπορούμε να το φορέσουμε… Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για ένα εναλλακτικό γαλλικό, να το συνδυάσεις με το φούξια που του πάει πολύ και να κάνεις γεωμετρικά σχήματα.


via GIPHY


Για να σε βοηθήσουμε να το φορέσεις και να σου αποδείξουμε ότι είναι τόσο καλοκαιρινό όσο είναι ανοιξιάτικο, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 από τα πιο όμορφα #VioletNails που είδαμε στο Instagram.

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, κάνε το καθιερωμένο scroll που θα σε πάει στην nailspiration gallery και χάζεψε μερικά από τα πιο όμορφα, βιολετί nail art.

Pink flamingos! Μάθε γιατί τα φλαμίνγκο είναι… ροζ και δες 15 καλοκαιρινά #FlamingoNails