Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με κοχύλια και το μυαλό μας στην ακροθαλασσιά

41 SHARES

Τα κοχύλια είναι ένα από τα σύμβολα του καλοκαιριού (μαζί με το καρπούζι) και σήμερα, ενώ σου γράφω από το γραφείο, συγκεντρώνω μανικιούρ στολισμένα με κοχύλια και ονειρεύομαι τη θάλασσα…

Μία από τις αγαπημένες μου καλοκαιρινές ασχολίες (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είναι να μαζεύω κοχύλια. Μεγάλα, μικρά, αχιβάδες και τα άλλα, τα στριφογυριστά που δεν θυμάμαι ποτέ πώς λέγονται.

Γεμίζω βάζα και μπολ στο σπίτι μου και τον χειμώνα τα χαζεύω περιμένοντας το καλοκαίρι υπομονετικά. Μιας λοιπόν που ακόμα βρίσκομαι στο γραφείο (έχω άδεια αργότερα), είπα να αφιερώσω το σημερινό nailspiration στα κοχύλια.

Hey girl! 10 nail art που μπορείς να κάνεις με τα μισοτελειωμένα σου βερνίκια

She sells, seashells, at the sea shore

Πληκτρολόγησα #seashellnails και #shellnailart και διαδοχικά και το feed μου γέμισε –και τις δύο φορές- με πανέμορφα σχέδια. Άρχισα λοιπόν να τα συλλέγω, όπως θα έκανα αν ήμουν στην παραλία αυτή τη Δευτέρα.

Γέμισα μία gallery με τα 10 πιο όμορφα nail art και σε προσκαλώ να τη δεις. Είτε διαβάζεις αυτό το άρθρο με την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά σου, είτε απλά ονειρεύεσαι την παραλία στο γραφείο όπως εγώ, θα λατρέψεις και τα δέκα και θα θέλεις να τα ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll και χαμογέλα, έχουμε πολύ καλοκαίρι ακόμα μπροστά μας και όλα θα πάνε καλά Queen!

10 nail art ιδανικά για κοντά και πολύ κοντά νύχια

41 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ