Δες 10 nude nail art ιδανικά για την επιστροφή σου στο γραφείο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Δες 10 nude nail art ιδανικά για την επιστροφή σου στο γραφείο

Σήμερα είναι το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου και οι περισσότερες επιστρέφουν στο γραφείο. Αυτά τα nail art είναι ιδανικά για να κάνεις μία ομαλή μετάβαση από τα κοραλλί και τα neon προς κάτι πιο… office appropriate.

Σήμερα είναι το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου και η διάθεσή μας είναι λίγο πεσμένη. Δεν ξέρουμε πώς πέρασε αυτό το καλοκαίρι και –ομολογούμε- δεν ήταν το καλύτερο.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν να το αφήσουμε πίσω μας και, τη Δευτέρα, οι περισσότερες από εμάς θα επιστρέψουν στο γραφείο. Ένα μανικιούρ και πεντικιούρ λοιπόν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το σημερινό nailspiration έχει αυτή τη θεματολογία.


via GIPHY


Δεν μπορούμε όλες να επιστρέψουμε με τα κοραλλί, τα φούξια και τα neon νύχια που είχαμε στις διακοπές οπότε, μερικά #NudeNails είναι ιδανικά για αυτό το Σάββατο.

You’re a peach! Ξεκίνα το ΣΚ καλά με peachy nail art που πάνε με όλα

Διακριτικά αλλά όχι βαρετά

Βρήκαμε βλέπεις σχέδια νυχιών σε nude –κυρίως- αποχρώσεις που είναι κάθε άλλο παρά βαρετά, αλλά παράλληλα κατάλληλα ακόμα και για τα πιο αυστηρά office environments.

Έχουμε nude γαλλικά μανικιούρ… with a twist, έχουμε σχέδια που ακολουθούν τις τάσεις (hello swirl nails), glam προτάσεις με μεταλλικά στοιχεία ή και glitter, έχουμε ένα nail art για κάθε γούστο (και γραφείο).


via GIPHY


Το ότι θα γυρίσεις στους τέσσερις τοίχους και την οθόνη του γραφείου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις ένα απόλυτα βαρετό μανικιούρ. Κάνε λοιπόν ένα scroll για να αντλήσεις έμπνευση και να πας προετοιμασμένη στην μανικιουρίστ σου.

Genius! Αυτό το nail art είναι η λύση στο ημιμόνιμο μανικιούρ που μακραίνει