Κάν’το όπως οι stars: 11 celebrities άλλαξαν ριζικά τα μαλλιά τους το 2021

2 SHARES

Μιλάμε για celebrities που τολμούν και… με το παραπάνω. Θα το δεις και μόνη σου!

Τα μαλλιά είναι για κάθε γυναίκα σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της. Για σκέψου… Κι εσύ όταν ξυπνάς με μαλλιά σε κακή κατάσταση δεν θέλεις να σε δει άνθρωπος. Αντίθετα, όταν έχεις μια good hair day δεν κάθεσαι σε ησυχία από τη χαρά σου και την καλή διάθεσή σου.

Είδες τι σου λέω, λοιπόν; Αν τώρα, βέβαια, είσαι σε φάση να κάνεις κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου- έρχεται και φθινόπωρο-, αλλά δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις, σου έχω τη λύση. Οι celebrities αυτού του κόσμου τόλμησαν το 2021 κι έκαναν ριζικές αλλαγές στα μαλλιά τους.

Οι celebrities μίλησαν! Ξέρουμε ποιο είναι το πιο trendy hair look του φθινοπώρου

Άλλες τα έκοψαν πολύ κοντά, ενώ είχαν πολύ, πολύ μακριά μαλλιά. Άλλες επέλεξαν να κάνουν τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς (aka αφέλειες, shag, layering) και άλλες πείραξαν το χρώμα τους.

Έτοιμη να τις δεις και να πάρεις όλο το #hairspiration που χρειάζεσαι;

Η Paris Hilton με καρέ

Την Paris Hilton σίγουρα κι εσύ την είχες συνηθίσει με πολύ μακριά και ξανθά μαλλιά. Όχι, το ξανθό δεν το αποχωρίστηκε. Αποχωρίστηκε, όμως, τα πολύ μακριά μαλλιά της επιλέγοντας ένα chic, μακρύ καρέ.

Και όλη αυτή η αλλαγή; Για την καμπάνια του Οίκου Lanvin και τη συλλογή Spring/Summer 2021.

Έλα, πες… Δεν τη βλέπεις και θέλεις αμέσως να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο

Καρέ και η Chrissy Teigen

Αν κι αυτό το καρέ δεν σε πείσει να το τολμήσεις, τότε δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει με την περίπτωσή σου. Βλέπεις, η Chrissy Teigen ζήλεψε από την Kourtney Kardashian, που επίσης έκανε καρέ και… ιδού το αποτέλεσμα.

Εδώ μιλάμε για ένα πολύ κοντό και πολύ συμμετρικό καρέ. Απλά WOW!

 Πιο pixie cut δεν γίνεται για την Gabrielle Union

Η ηθοποιός Gabrielle Union έκοψε πολύ, πολύ κοντά τα μαλλιά της μόλις έναν μήνα πριν.

Η star, ως τον Ιούλιο, είχε πολύ μακριά afro style μαλλιά, ενώ τώρα… έχει αυτά που βλέπεις παραπάνω. Αν η Gabrielle δεν είναι τολμηρή, τότε ποια είναι;

Μισό λεπτό! Πού πας; Στην gallery σού έχω κι άλλες stars που τόλμησαν να αλλάξουν την εμφάνισή τους επιλέγοντας ένα… άλλο κούρεμα ή χρώμα μαλλιών.

Cover photo: @penelopecruzoficial

2 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ