10 μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση και θρέψη- Θα τις λατρέψεις!

Μαρία Ροδίτη
10 μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση και θρέψη- Θα τις λατρέψεις!

Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να φροντίσεις τα μαλλιά σου μετά την επιστροφή από τις διακοπές.

Οι διακοπές μου τελείωσαν πριν αρκετές μέρες. Κι εκεί που είχα περάσει τέλεια, μοναδικά, φανταστικά και δεν είχα καμία σκοτούρα στο μυαλό μου, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είδα… τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μου.

Jesus! Η τρίχα μου ήταν full αφυδατωμένη, ξηρή και γενικά μια καταστροφή. Βλέπεις, του έδωσα και κατάλαβε στην ηλιοθεραπεία και στις βουτιές στη θάλασσα. Εντάξει, ξεχνούσα να βάζω συνέχεια αντηλιακό μαλλιών και ενυδατικά προϊόντα. #σκοτώστεμε

Γύρισα, λοιπόν, στην Αθήνα, στη βάση μου, και έβαλα πλώρη για… beauty shopping και συγκεκριμένα για μάσκες μαλλιών.

Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις την DIY μάσκα μαλλιών που έγινε viral στο TikTok;

Μάσκες μαλλιών… η σωτηρία μου

Θα μου πεις γιατί μάσκες μαλλιών; Γιατί αυτό είναι το προϊόν μαλλιών που θα μπορούσε να μου χαρίσει την ενυδάτωση, τη θρέψη και τη λάμψη που χρειάζονταν πριν μερικές ημέρες τα μαλλιά μου.

Κι αυτό, γιατί οι περισσότερες μάσκες μαλλιών περιέχουν έλαια, υαλουρονικό οξύ και αλόη, συστατικά τα οποία αποτελούν «βόμβες» ενυδάτωσης.

via GIPHY

Φυσικά, δεν θα σε άφηνα έτσι… Στην gallery βρήκα για εσένα τις 10 πιο αποτελεσματικές μάσκες μαλλιών για θρέψη και ενυδάτωση, τις οποίες θα λατρέψεις!

Κρατήσου με το πιστολάκι

Μπορεί σιγά-σιγά να μπαίνεις στην καθημερινότητά σου, να επέστρεψες στο γραφείο, αλλά… κρατήσου λίγο ακόμα με το πιστολάκι.



Ο καιρός είναι πολύ καλός, η ζέστη καλά κρατεί, οπότε δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις την τρίχα σου με το πιστολάκι ή με άλλα εργαλεία θερμότητας. Άσε τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά όσο ακόμα δεν κάνει κρύο.

Cover photo: pexels.com