Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις την DIY μάσκα μαλλιών που έγινε viral στο TikTok;

Μαρία Ροδίτη
Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις την DIY μάσκα μαλλιών που έγινε viral στο TikTok;

Ένα και μόνο υλικό θα χρειαστείς για να έχεις όμορφα και υγιή μαλλιά.

Τους τελευταίους μήνες όταν αναζητάμε μυστικά για τέλεια μαλλιά, μία από τις σκέψεις μας είναι το TikTok. Η αλήθεια είναι πως το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης- εδώ και περίπου έναν χρόνο- έχει εξελιχθεί πολύ και μας έχει χαρίσει απίστευτα hacks ομορφιάς. Από το πώς θα κάνουμε heatless waves και DIY curtain bangs, μέχρι πώς θα αποκτήσουμε μεταξένια τρίχα, το TikTok μάς έχει διδάξει πολλά. Συμφωνείς;

Τώρα, λοιπόν, ένα νέο μυστικό ομορφιάς έρχεται να μας απασχολήσει έντονα και να μας κάνει να το δοκιμάσουμε. Για την ακρίβεια, εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει viral στο TikTok μία DIY μάσκα μαλλιών με μοναδικό συστατικό την aloe vera.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την aloe vera και τις καταπραϋντικές ιδιότητές της, κυρίως στα εγκαύματα από τον ήλιο. Με αυτό το υλικό, όμως, δεν μπορείς να ανακουφίζεσαι μόνο από το κάψιμο, αλλά μπορείς να έχεις και τέλεια μαλλιά. Ναι, η aloe vera μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά σου και από πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα να τα κάνει να λάμψουν σε χρόνο dt. Δες το βίντεο και τα λέμε παρακάτω.



Όπως είδες, η TikToker έκοψε το φύλλο aloe vera στη μέση, έβαλε στο μπλέντερ το gel και δημιούργησε μια πάστα. Αυτήν την πάστα έκανε μάσκα για τα μαλλιά της, αφήνοντάς τη για μισή ώρα περίπου σε όλο το μήκος των μαλλιών. Από τις ρίζες ως τις άκρες. Και μετά… είχε τα πιο τέλεια μαλλιά ever. Γιατί; Διότι η συγκεκριμένη μάσκα και για την ακρίβεια η aloe vera είναι ένα συστατικό, που προωθεί την ανάπτυξη της τρίχας, ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά και τα κάνει πολύ, πολύ δυνατά. Θες κάτι καλύτερο; Όχι, βέβαια.

Προσοχή σε κάτι, όμως! Πρώτον, θα πρέπει να ξέρεις πως τα φύλλα aloe vera δεν μυρίζουν και τόσο υπέροχα όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Έχουν… μια περίεργη μυρωδιά. Δεύτερον, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να μην τα ακουμπήσεις πάνω σε λευκές πετσέτες, γιατί πολύ απλά οι πετσέτες θα γίνουν πράσινες. Ναι, καλά κατάλαβες! Τα φύλλα aloe vera ξεβάφουν πολύ.

Δες τώρα στην παρακάτω gallery πώς θα φτιάξεις βήμα-βήμα αυτήν τη μάσκα και πώς πρέπει να τη χρησιμοποιείς σωστά, ώστε να δεις άμεσα αποτελέσματα.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Body scrub με μάνγκο κατά της χαλάρωσης του δέρματος