Στην πόλη ή ακόμα διακοπές; Όπου και αν βρίσκεσαι το χρώμα των μαλλιών σου θέλει σίγουρα ανανέωση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Στην πόλη ή ακόμα διακοπές; Όπου και αν βρίσκεσαι το χρώμα των μαλλιών σου θέλει σίγουρα ανανέωση

Ίσως να σε βρίσκουμε στο αγαπημένο σου καλοκαιρινό μέρος να γεμίζεις μπαταρίες και να κάνεις όλα όσα αγαπάς! Να ξεκινάς την ημέρα σου στη θάλασσα με βουτιές και ηλιοθεραπεία και να συνεχίζεις με χαλάρωση, βόλτες και ηλιοβασιλέματα. Ίσως πάλι να έχεις επιστρέψει σιγά σιγά στην πόλη, να αναπολείς τις διακοπές σου και να ετοιμάζεσαι για μια νέα σεζόν γεμάτη ενέργεια και θετική διάθεσή!

Όπου και αν είσαι το σίγουρο είναι ότι η θάλασσα, το αλάτι και ο ήλιος δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστα τα μαλλιά σου και το χρώμα τους, ειδικά αν είναι βαμμένα.

Όσο και αν αγαπάμε το καλοκαίρι, ο ήλιος και το αλάτι (ή το χλώριο της πισίνας) αφυδατώνουν την τρίχα, θαμπώνουν και αλλοιώνουν το χρώμα και αυτό σημαίνει άτονα μαλλιά που χρειάζονται αμέσως ενυδάτωση!

Μην ανησυχείς όμως γιατί το αγαπημένο μας TRESemmé είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση, προσφέροντας στο χρώμα των μαλλιών σου ένα boost λάμψης εύκολα και γρήγορα! Πώς;

IMG 9167

Με τις νέες Colouring Masks, που έχουν ήδη γίνει το must-have του καλοκαιρινού μας νεσεσέρ και δεν τις αποχωριζόμαστε με τίποτα! Ιδανικές για την ανανέωση του ξανθού, του καστανού και του κόκκινου χρώματος, οι μάσκες αυτές προσφέρουν λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα των μαλλιών σου, μεταξύ των εφαρμογών της βαφής ή των επισκέψεων στο κομμωτήριο!

Περιέχουν χρωστικές ουσίες που κάνουν το χρώμα να διαρκεί περισσότερο, χωρίς να προκαλούν φθορά στα μαλλιά σου. Έτσι, είναι σωτήριες για το χρώμα σου στις διακοπές ενώ αν έχεις ήδη επιστρέψει στην πόλη θα αναζωογονήσουν το χρώμα των μαλλιών σου μέχρι το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

IMG 9168

Επίσης οι νέες χρωμομάσκες από το TRESemmé, είναι εμπλουτισμένες με αντηλιακά φίλτρα UV και με έλαιο argan για θρέψη και ενυδάτωση. Και κάπου εδώ να σου θυμίσουμε ότι το έλαιο argan – γνωστό και ως «υγρός χρυσός» – είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για τα μαλλιά σου, αφού θρέφει τον θύλακά της τρίχας και δυναμώνει τη δομή της, ενυδατώνοντας τις ξηρές και αφυδατωμένες άκρες.

Και ναι είναι κατάλληλες για βαμμένα αλλά και για φυσικά μαλλιά, για εσένα που αναρωτιέσαι!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου και να θρέψεις την τρίχα σου είναι να επιλέξεις την Colouring Mask που ταιριάζει στα δικά σου μαλλιά!

IMG 9169

Για ξανθά μαλλιά επέλεξε την Colouring Mask Light Blonde που όχι μόνο θα δώσει λάμψη στο χρώμα σου αλλά θα βοηθήσει να αποδυναμωθούν και οι κίτρινοι τόνοι, που συχνά σε ταλαιπωρούν.

IMG 9171

Τα καστανά μαλλιά, ειδικά αν είναι βαμμένα, συνήθως θαμπώνουν και κοκκινίζουν με τη θάλασσα και τον ήλιο. Ανανέωσέ τα με την Colouring Mask Dark Brunette και απόλαυσε λαμπερά και απαλά μαλλιά σε κάθε άγγιγμα.

IMG 9170

Για κόκκινα μαλλιά επέλεξε την Colouring Mask Warm Red και δώσε λάμψη και ζωντάνια στο αγαπημένο σου κόκκινο χρώμα!

Extra Tip: Αν η βάση των μαλλιών σου είναι καστανή αλλά έχεις ανταύγειες και balayage σε πιο ανοιχτούς ή ξανθούς τόνους, επίλεξε την Colouring Mask Light Blonde για να φωτίσεις και να δώσεις λάμψη στους ανοιχτούς σου τόνους.

Και φτάνουμε στο βασικότερο. Πώς θα τις χρησιμοποιήσεις;

IMG 9165

Λούζεσαι με το αγαπημένο σου σαμπουάν από το TRESemmé και στη συνέχεια απλώνεις ομοιόμορφα τη μάσκα σε νωπά μαλλιά στα μήκη και τις άκρες. Αφήνεις να δράσει για 3 με 5 λεπτά και ξεβγάζεις καλά με νερό. Αν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να την αφήσεις να δράσει για έως 15 λεπτά, ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμο.

Τώρα το χρώμα των μαλλιών σου παραμένει ζωντανό και λαμπερό ακόμα και κατά τη διάρκεια ή με την επιστροφή σου από τις διακοπές με σύμμαχο σου τις νέες Colouring Masks από το TRESemmé!