Autumn essentials: 10 προϊόντα ομορφιάς κάτω από 10 ευρώ που θα χρειαστείς το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Autumn essentials: 10 προϊόντα ομορφιάς κάτω από 10 ευρώ που θα χρειαστείς το φθινόπωρο

Για να κάνεις shopping on a budget!

Φέτος στις διακοπές ομολογώ ότι ξόδεψα αρκετά από τα χρήματά μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ, βρε παιδί μου, μετά τους τόσους μήνες καραντίνας. Να ξεσκάσω για τα καλά!

Αυτό σημαίνει, όμως, ότι… στο τέλος του Αυγούστου έμεινα ταπί και ψύχραιμη και πως χάρηκα απίστευτα που -επιτέλους- ήρθε ο Σεπτέμβρης και πληρώθηκα. Αμέσως, σκέφτηκα ότι είναι ώρα για beauty shopping και για την ακρίβεια ώρα να αποκτήσω τα autumn essentials.

Με φειδώ, όμως, στα χρήματα!

Έλαιο δενδρολίβανου: Όλα τα οφέλη για τα μαλλιά σου και πώς να το χρησιμοποιήσεις

Beauty on a budget για το φθινόπωρο

Επιδιώκοντας να μην ξεφύγω από το μικρό- ομολογουμένως- budget μου έκανα την έρευνα αγοράς μου και βρήκα 10 άκρως απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς, ιδανικά για το φθινόπωρο.

Είμαι σίγουρη πως κι εσύ τα θέλεις και ειδικά αυτά που βρήκα, τα οποία είναι σε φανταστικές τιμές. Τώρα θα μου πεις… Τι και ποια είναι τα autumn essentials;

via GIPHY

Είναι προϊόντα ομορφιάς, που θα σου φανούν χρήσιμα από την κορυφή ως τα νύχια. Scrub προσώπου, ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος, items για τα μαλλιά, προϊόντα μακιγιάζ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Στην gallery έχω όλα αυτά στις πιο WOW τιμές!

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται η ενυδάτωση το φθινόπωρο είναι το Α και το Ω για να έχεις υγιές και λαμπερό δέρμα.

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να την αμελείς απλά και μόνο επειδή δεν έχει πια καύσωνα ή επειδή δεν έχει πολικό ψύχος. Η ενυδατική κρέμα προσώπου σου πρέπει να είναι… το beauty ευαγγέλιό σου.



Αν, μάλιστα, έχει και συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ ή τα κεραμίδια (ceramides), να είσαι σίγουρη πως το δέρμα σου θα είναι υπέροχο κάθε μέρα.

Cover photo: @skincare