Hey girl! Αυτά τα nail art τονίζουν τέλεια το μαύρισμά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey girl! Αυτά τα nail art τονίζουν τέλεια το μαύρισμά σου

Τώρα που είσαι πιο μαυρισμένη από ποτέ, ήρθε η ώρα να κάνεις μανικιούρ που θα τονίσουν το σοκολατένιο σου μαύρισμα και τυχαίνει να έχουμε τις τέλειες προτάσεις!

ο σεπτέμβρης ήρθε και για πολλές, έφερε μαζί του την επιστροφή στο γραφείο αλλά και την καθημερινότητα. Δεν πειράζει, ξέραμε ότι θα συμβεί και έχουμε το μαύρισμά μας, για να μας θυμίζει πόσο ωραία περάσαμε στις διακοπές.

Μιας λοιπόν που το έφερε η κουβέντα...σίγουρα έχεις “δουλέψει” το μαύρισμά σου και φοράς σχεδόν μόνο λευκά και κοραλλί για να το αναδείξεις. Δεν είναι όμως τα μόνα χρώματα που μπορούν να το τονίσουν.

Τα #IndieNails τα γνωρίσαμε με άλλο όνομα το καλοκαίρι αλλά και πάλι μας αρέσουν

Super tanned and sexy!

Οι γήινες αποχρώσεις είναι τέλειες και κάνουν ακριβώς ότι και το λευκό ή και το πορτοκαλί και μάλιστα, είναι ιδανικές για την επάνοδο στο γραφέιο και την καθημερινότητα!


https://www.instagram.com/p/CHdN2WoAmDO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να σου το αποδείξουμε λοιπόν, αποφασίσαμε να βρούμε σχέδια νυχιών που περιλαμβάνουν το λευκό αλλά και άλλες, γήινες (καφέ, nude, σοκολά, γκρι) αποχρώσεις που τονίζουν την μαυρισμένη επιδερμίδα και που σίγουρα θα διαλέξεις.

Όχι, για ακόμα μία φορά δεν διαλέξαμε τα πιο εύκολα σχέδια αλλά θέλαμε περισσότερο να προσέξεις τα χρώματα και να χαζέψεις λίγο πίνοντας κάτι δροσερό αυτό το Σάββατο!


https://www.instagram.com/p/BlGFQWSFDN4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην πιο καλοκαιρινή, tanned και καυτή gallery που έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα για να δεις πως, κάποιες αποχρώσεις που δεν φανταζόσουν, μπορούν να σε κάνουν βασίλισσα του καλοκαιριού!

Πριν φύγεις, δες 15 μπλε nail art γιατί σήμερα είναι μία ακόμα υπέροχη μέρα!