15 κρέμες ημέρας που δεν θα κάνουν την επιδερμίδα σου να γυαλίζει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
15 κρέμες ημέρας που δεν θα κάνουν την επιδερμίδα σου να γυαλίζει

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, τότε η γυαλάδα (μαζί με τις ατέλειες) είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το οποίο ψάχνεις λύση. Εδώ δεν θα βρεις μόνο μία λύση όμως. Θα βρεις 15!

Η λιπαρή επιδερμίδα δεν έχει ηλικία… Όχι ακριβώς δηλαδή. Μπορεί να υποφέρεις από τη λιπαρότητα ακόμα και μετά τα 30 και δεν φταις εσύ για αυτό. Έτσι είναι το δέρμα σου. Δεν επαναπαύεσαι όμως και σε καταλαβαίνουμε.

Αναζητάς την κρέμα που θα σου χαρίσει την ενυδάτωση που έχεις ανάγκη αλλά δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου. Θέλεις ματ αποτέλεσμα όλη την ημέρα (όχι μόνο το πρωί), θέλεις να μπορείς να βάφεσαι χωρίς να πρέπει να κάνεις ρετούς στη μέση της ημέρας και θέλεις να απαλλαγείς από τις ατέλειες.


via GIPHY


Σε έναν τέλειο κόσμο, καμία μας δεν θα είχε αυτά τα προβλήματα αλλά ο κόσμος μας δεν είναι τέλειος. Αυτό που είναι τέλειο όμως είναι οι κρέμες που συγκέντρωσα εδώ για εσένα.

Editor’s Choice: Τα νέα προϊόντα που θα κάνουν το φθινόπωρό σου ομορφότερο!

Οι τέλειες κρέμες!

Αναζήτησα ενυδατικές κρέμες ημέρας που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου αυτό ακριβώς που χρειάζεται χωρίς να αφήσουν λιπαρότητα, και φυσικά τις βρήκα! Έχω μία για κάθε budget και επιλογές ακόμα και για πολύ δύσκολες επιδερμίδες.

Το μόνο που πρέπει εσύ να κάνεις είναι ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery και να διαλέξεις την δική σου κρέμα. Και φυσικά να μην ξεχνάς το καλό, καθημερινό καθαρισμό.


via GIPHY


Όχι, μόνο η κρέμα δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Η επιμέλεια στον καθαρισμό, για κορίτσια με τη δική σου επιδερμίδα, πρέπει να είναι δεδομένη. Αρκετά όμως, scroll queen!

Ρουζ: Πώς θα το κάνεις να δείχνει φυσικό και πώς θα διαλέξεις το σωστό για εσένα (+10 αγαπημένα μας)