Matchy-matchy μακιγιάζ; Γιατί όχι; Η Δανάη Μπάρκα μας θυμίζει ότι το total ροζ πάει σε όλες

Μαρία Ροδίτη
Matchy-matchy μακιγιάζ; Γιατί όχι; Η Δανάη Μπάρκα μας θυμίζει ότι το total ροζ πάει σε όλες

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εμφανίστηκε με matchy matchy μακιγιάζ και ένα super girly φλοράλ φόρεμα!

Η Δανάη Μπάρκα είναι το κορίτσι που χαρίζει νιότη και φρεσκάδα στα πρωινά μας. Κάθε μέρα στις 10.50 μάς καλημερίζει μέσα από το MEGA και την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» με το ένα girly look να διαδέχεται το άλλο.

Και σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια και ηθοποιός βγήκε on air με ένα floral φόρεμα και το πιο girly beauty look σε αποχρώσεις… του ροζ!

Με πλεξούδες και girly μακιγιάζ η Δανάη Μπάρκα! Η Γαρυφαλλιά Οροκλού μας δίνει όλα τα tips

Matchy-matchy μακιγιάζ γιατί το ροζ… πάει σε όλες

Με μια ultra chic, ψηλή αλογοουρά εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας σήμερα η Δανάη Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/CT7E40_oQta/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τη διαφορά και το WOW μας, όμως, προκάλεσε το total pink μακιγιάζ της. Η Δανάη κινήθηκε σε ροζ τόνους τόσο στα μάτια και στα μήλα, όσο και στα χείλη, υπενθυμίζοντάς μας ότι το ροζ φοριέται κάθε εποχή, αλλά και πως ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια.



Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως το matchy-matchy μακιγιάζ, δηλαδή το make up που κινείται στις ίδιες αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο, είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια. Και η Δανάη αποφάσισε να τη δοκιμάσει σήμερα με απόλυτη επιτυχία!

Ο τέλειος οδηγός αγοράς για να… αντιγράψεις τη Δανάη

Αν θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις το σημερινό beauty look της Δανάης Μπάρκα χρειάζεσαι οπωσδήποτε τα τρία items-κλειδιά: ροζ ρουζ, ροζ κραγιόν, ροζ σκιά.



Και επειδή όλο και κάποιο μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου, εγώ σε σκέφτηκα. Στην gallery, λοιπόν, συγκέντρωσα τα πιο hot pink beauty items που θα σε κάνουν μια… βασίλισσα του ροζ! Καλά ψώνια!