Τα Emmy Awards επιστρέφουν! 15 beauty looks που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Μαρία Ροδίτη
Τα Emmy Awards επιστρέφουν! 15 beauty looks που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά και τα Emmy Awards 2021, θυμηθήκαμε τα πιο chic και χαρακτηριστικά beauty looks από το 2006 μέχρι και σήμερα. 

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τη βραδιά των Emmy Awards 2021 και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να δούμε τις stars αυτού του πλανήτη να περπατούν στο κόκκινο χαλί πιο εντυπωσιακές από ποτέ.

Τα 73α βραβεία Emmy, τα οποία αναγνωρίζουν επιτεύγματα στον χώρο της τηλεόρασης και θεωρούνται μία από τις τέσσερις μεγάλες αμερικανικές διοργανώσεις βραβείων στον χώρο της ψυχαγωγίας (μαζί με Grammy, Oscar και Tony), αναμένεται να πραγματοποιηθούν αύριο, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Παρουσιαστής των Emmy Awards 2021 θα είναι ο βετεράνος stand-up comedian, Cedric The Entertainer.

Emmy Awards 2020: Τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς

Η περσινή- διαφορετική- βραδιά των Emmy Awards

Με την πανδημία να είναι στο peak της και τα lockdown να διαδέχονται το ένα το άλλο σε διάφορες περιοχές του κόσμου, τα περσινά Emmy Awards δεν πραγματοποιήθηκαν… έτσι όπως τα ξέραμε.

Για να καταλάβεις, κόκκινο χαλί δεν στρώθηκε, μιας και έγινε virtual τελετή, με τους καλεσμένους και τους νικητές να απολαμβάνουν τη βραδιά από την άνεση… του καναπέ τους.

https://www.instagram.com/p/CFYVTzkHREV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, αυτό δεν εμπόδισε τις celebrities να προετοιμαστούν κατάλληλα, όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρόνο, και να δημιουργήσουν ultra glam looks ιδανικά για red carpet εμφανίσεις.

Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει για την Jennifer Aniston, η οποία φόρεσε τις πιτζάμες της, έβαλε sheet mask και... παρακολούθησε τα Emmy Awards από τον καναπέ της με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι.

https://www.instagram.com/p/CFYCMQED8Pr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναδρομή στον χρόνο

Εν αναμονή, λοιπόν, του glamorous event αποφασίσαμε να θυμηθούμε – κι εσύ μαζί μας- τα πιο chic, εντυπωσιακά, ξεχωριστά και Hollywood vibe beauty looks που έχουν κάνει οι celebrities στα Emmy Awards από το 2006 μέχρι και σήμερα.



Η αλήθεια είναι- όπως θα δεις στην gallery- πως οι stars έβαζαν… τα δυνατά τους σε κάθε βραδιά Emmy Awards. Οι τελετές στο πέρασμα των χρόνων είχαν μεγάλες δόσεις #beautyinspiration.

Απόλαυσε τις stars τώρα και… περίμενε αύριο να δεις τι θα σκαρφιστούν πάλι για να τραβήξουν όλα τα βλέμματα!