Ώρα για ένα… χαλαρωτικό αφρόλουτρο! Τα 10 πιο μυρωδάτα για να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Ώρα για ένα… χαλαρωτικό αφρόλουτρο! Τα 10 πιο μυρωδάτα για να διαλέξεις

Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, το άρωμα του αφρόλουτρου και το ζεστό νερό θα σε κάνουν να ξεκουραστείς στο πι και φι.

Το αφρόλουτρο για εμένα είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν μου αρέσει απλά να μπαίνω στο supermarket και να αγοράζω όποιο αφρόλουτρο δω μπροστά μου, γιατί πολύ απλά το ντους είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία.

Είναι η στιγμή που θα ξεκουραστώ, που θα απομακρύνω κάθε σκέψη και που θα χαλαρώσω με εμένα. Και εκείνη την ώρα χρειάζομαι το πιο μυρωδάτο και ανανεωτικό αφρόλουτρο!

Είσαι vanilla lover; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτά τα 9 αφρόλουτρα με άρωμα βανίλιας

Το απόλυτο χαλαρωτικό μπάνιο

Για μένα το απόλυτο χαλαρωτικό μπάνιο έχει τα εξής συστατικά: κλειστό κινητό (για να μη με ενοχλεί κανένας), αναμμένα, αρωματικά κεριά στο μπάνιο, χαλαρή, σιγανή μουσική και το πιο μυρωδάτο αφρόλουτρο.

via GIPHY

Θέλω το άρωμα του αφρόλουτρου να διαχέεται σε όλο τον χώρο! Δεν με νοιάζει τι άρωμα θα έχει, αρκεί να είναι έντονο, μπόλικο, χορταστικό. Λατρεύω τη βανίλια, τα εσπεριδοειδή, το ροδάκινο, την καρύδα…

Γι’ αυτό και όταν μπαίνω στον διάδρομο του supermarket με τα αφρόλουτρα… χάνομαι!

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

Επειδή, λοιπόν, μπορεί τώρα να σχόλασες από τη δουλειά σου, ή να αδημονείς να τελειώσεις και να γυρίσεις σπίτι για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, εγώ σε σκέφτηκα.



Έφτιαξα, λοιπόν, τον πιο ωραίο οδηγό αγοράς με μοσχομυριστά αφρόλουτρα. Και άκρως ενυδατικά! Να τα λέμε κι αυτά.

Στην gallery μπορείς να τα ανακαλύψεις όλα και… καλά ξεμπερδέματα. Είμαι σίγουρη ότι θα μπερδευτείς και θα τα θέλεις όλα!