Daily beauty inspo - Φαίη Σκορδά: Ήρθε το κρύο, ήρθε και το nude μακιγιάζ

Μαρία Ροδίτη
Daily beauty inspo - Φαίη Σκορδά: Ήρθε το κρύο, ήρθε και το nude μακιγιάζ

Η παρουσιάστρια του ANT1 μάς έδωσε το… σύνθημα για την πιο hot make up τάση του φθινοπώρου!

Τις τελευταίες μέρες η Φαίη Σκορδά μάς έχει δείξει την πιο… hot τάση στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο μέσα από την εκπομπή της. Το trend δεν είναι άλλο από τα nudes, τόσο σε κραγιόν όσο και σε σκιές.

Η Φαίη λέει «ναι» στης γήινες αποχρώσεις κάνοντάς τις must για αυτήν τη σεζόν και αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα. Full του nude!

Με animal print και nude κραγιόν η Φαίη Σκορδά - Πώς θα το φορέσεις κι εσύ σωστά

Το nude beauty look της Φαίης

Μετά τα κοραλλί, ροδακινί, πορτοκαλί και τα υπόλοιπα φωτεινά χρώματα που φορέσαμε στο μακιγιάζ μας το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να «ησυχάσουμε» με τα nudes και έτσι να υποδεχθούμε το φθινόπωρο.

Αυτό κάνει και η Φαίη Σκορδά, η οποία σήμερα επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή «Το Πρωινό» με ψηλό κότσο, και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CUJ9P7Loh4b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε high bun με όγκο, σκιές σε μπεζ, καφέ, bronze αποχρώσεις, ενώ ολοκλήρωσε το look με nude-pink κραγιόν.

Η Φαίη βγήκε σήμερα on air με λευκό, στενό παντελόνι με μαύρες λεπτομέρειες και λευκή πουκαμίσα πραγματοποιώντας για ακόμη μια φορά μια ultra chic εμφάνιση.

Τα nudes πάνε σε όλες

Δεν υπάρχει πιο κλασικό, safe και διαχρονικό μακιγιάζ από το nude. Και, βέβαια, πιο ιδανικό για το φθινόπωρο και αυτήν τη μετάβαση από τον ηλιόλουστο καιρό στον πιο μουντό.



Και ξέρεις και κάτι άλλο; Τα nudes πάνε σε όλες. Ναι! Και οι σκιές και τα κραγιόν.

Κι αν… φοβάσαι τα nude κραγιόν, εγώ είμαι εδώ! Σου έχω στην gallery τα καλύτερα tips για να επιλέξεις μόνη σου το σωστό nude κραγιόν για την επιδερμίδα σου.

FIY: Το σύνολο της Φαίης Σκορδά είναι access fashion