Κατερίνα είσαι έμπνευση! 10 χαμηλές αλογοουρές για κάθε περίσταση (+5 κόκκινα κραγιόν)

Μαρία Ροδίτη
Κατερίνα είσαι έμπνευση! 10 χαμηλές αλογοουρές για κάθε περίσταση (+5 κόκκινα κραγιόν)

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς έδωσε το #beautyinspiration του φθινοπώρου με το ultra chic beauty look της!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή για την κομψότητά της. Όπου κι αν βρεθεί, είτε σε βόλτα στην πόλη, είτε σε επίσημη εκδήλωση, είτε στην εκπομπή της, φροντίζει πάντα να είναι περιποιημένη.

Εγώ, σαν beauty addict που είμαι, παρατηρώ πάντα τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, που κάθε μέρα είναι σκέτη… έμπνευση. Αυτό συνέβη και με μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram της και μου έδωσε όλο το #beautyinspiration του φθινοπώρου.

Wavy half-up και smoky eyes: Έμπνευση για τα looks του φθινοπώρου από την Κατερίνα Καινούργιου

Χαμηλή αλογοουρά για κάθε περίσταση

Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε το low ponytail της με μαύρο, mini φόρεμα και ήταν super chic.

Συνδύασέ τη κι εσύ έτσι, αλλά…όχι μόνο! Κάνε χαμηλή αλογοουρά και φόρεσε το jean παντελόνι σου, το κολάν σου ή το floral φόρεμά σου.

KAINOYRGIOU ALOGOOURA

Και- εννοείται- κάνε χαμηλή αλογοουρά όταν έχεις μια bad hair day. Λίγο dry shampoo στις ρίζες και ένα εντυπωσιακό scrunchie θα σου χαρίσουν τα πιο κολακευτικά σχόλια για το low ponytail σου!

Κόκκινο κραγιόν… για πάντα

Το κόκκινο κραγιόν δεν έχει εποχή! Φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι, κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος και όλα τα κορίτσια.

Είτε είσαι ξανθιά, είτε καστανή, είτε κοκκινομάλλα, ένα κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Η Κατερίνα Καινούργιου το γνωρίζει καλά αυτό και γι’ αυτό, άλλωστε, λέει «ναι» πολύ συχνά στο all-time classic red lipstick.



Όπως ακριβώς και στη φωτογραφία που βλέπεις παραπάνω.

Φυσικά, δεν θα σε αφήσω έτσι! Στην gallery συγκέντρωσα 10 υπέροχες χαμηλές αλογοουρές που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα, αλλά και τα πιο hot κόκκινα κραγιόν. Λίγο beauty shopping… δεν έβλαψε ποτέ καμία!