Το φυσικό beauty hack της Mariah Carey για ζουμερά χείλη

Μαρία Ροδίτη
Το φυσικό beauty hack της Mariah Carey για ζουμερά χείλη

Η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί ένα υλικό που θα βρεις σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας σου.

Βλέποντας τη Mariah Carey για πρώτη φορά δύο πράγματα θα μείνουν στη μνήμη σου: το πλούσιο μπούστο της και τα ζουμερά χείλη της.

Οκ, σε καταλαβαίνω! Το μπούστο ή το έχεις ή δεν το έχεις. Θέματα της φύσης είναι αυτά. Τα juicy χείλη, όμως, μπορείς να τα αποκτήσεις, αν εφαρμόσεις το super duper beauty hack που ακολουθεί εδώ και χρόνια η Mariah Carey.

DIY Time! Lip scrub με κεράσια που θα θέλεις… να το φας

Το φυσικό μυστικό της Mariah Carey για… λαχταριστά χείλη

Όχι! Δεν είναι μόνο το lip scrub που θα σου χαρίσει πιο ζουμερά και μεγάλα χείλη. Είναι και το μυστικό της Mariah Carey που… υπόσχεται (και κάνει) θαύματα.

Η Mariah Carey, λοιπόν, προσθέτει μερικές σταγόνες από έλαιο μέντας μέσα στο lip gloss της πριν το χρησιμοποιήσει. Τέλειο hack; Ε, ναι!

https://www.instagram.com/p/CLaVi-9gt0E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέπεις, το έλαιο μέντας είναι ένα φυσικό διογκωτικό χειλιών και σε συνδυασμό με το lip gloss δημιουργεί τέλεια όψη στα χείλη.

Δεν έχεις έλαιο μέντας; Σου έχω DIY lip scrub για ζουμερά χείλη

Αν δεν έχεις εύκαιρο έλαιο μέντας, μην ανησυχείς! Θα φτιάξεις μόνη σου ένα DIY lip scrub με υλικά της κουζίνας σου.

Βάλε σε ένα μπολάκι ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, λίγο μέλι και κανέλα. Ανακάτεψε και άπλωσε το scrub στα χείλη σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ.



Η ζάχαρη θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το μέλι θα ενυδατώσει τα χείλη σου, ενώ η κανέλα- ως φυσικό διογκωτικό που είναι- θα τα κάνει super ζουμερά!

Καλή επιτυχία!