7 κότσοι για all-day εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
7 κότσοι για all-day εμφανίσεις

Τώρα με την υγρασία, ένας κότσος είναι η ιδανική επιλογή χτενίσματος για όλες τις ώρες.

Τα μαλλιά μου είναι σπαστά προς σγουρά. Αυτό σημαίνει πως τους μήνες με πολλή υγρασία (καλή ώρα τώρα) φριζάρουν αρκετά. Για να μην είναι τα μαλλιά μου, λοιπόν, σαν ζούγκλα… φροντίζω σχεδόν πάντα να τα έχω πιασμένα.

Δύο από τα πιο αγαπημένα μου χτενίσματα είναι η χαμηλή αλογοουρά και ο κότσος. Κι επειδή σήμερα ήρθα με κότσο στο γραφείο, αποφάσισα να σου δώσω κι εσένα το #hairspiration που χρειάζεσαι.

Βρήκαμε πώς θα πετύχεις τον signature κότσο της Bella Hadid

Κότσος για all-day εμφανίσεις

Προσωπικά, λατρεύω τους χαμηλούς κότσους. Θεωρώ πως δίνουν ένα elegance παραπάνω στη συνολική εμφάνιση και… σου λύνουν τα χέρια όταν έχεις μια bad hair day.

Αν θέλω, βέβαια, κάτι πιο χαλαρό, προτιμώ τα all-time classic messy buns. Ένας χαλαρός, ψηλός κότσος, με φύτρες ελεύθερες είναι ό,τι πιο cool για τις πρωινές εμφανίσεις μου.



Επειδή, λοιπόν, ο κότσος είναι το σημερινό #hairspiration μου αποφάσισα να κάνω την έρευνά μου στο Instagram και να βρω 7 κότσους που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα, όλη μέρα κι εσύ.

Στην gallery μπορείς να τους ανακαλύψεις!

Πού πας χωρίς hair accessory;

Αν ο κότσος σού μοιάζει βαρετός, δεν έχεις παρά να τον αναβαθμίσεις και να τον στολίσεις με αξεσουάρ μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CUkzTtpIucP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Hair accessories! Η Δανάη Μπάρκα με την πιο hot τάση στα μαλλιά

Τα claw clips (aka κλάμερ), τα hair clips, τα scrunchies και οι oversized στέκες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις για να κάνεις πιο fashionable τον κότσο σου.

Cover photo: @utilite_acessorios