#MetallicNails: Έχουν τη λάμψη που χρειάζεται το μανικιούρ σου το φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#MetallicNails: Έχουν τη λάμψη που χρειάζεται το μανικιούρ σου το φθινόπωρο

Τα metallic nail art είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το φθινοπωρινό σου μανικιούρ. Είναι glam, διασκεδαστικά και πάνε με όλα!

Πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αρέσει το φθινόπωρο (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Είναι από τις αγαπημένες μου εποχές γιατί περιλαμβάνει χουζούρι και αφράτα πουλόβερ. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ ωστόσο, ότι το φθινόπωρο είναι μουντό και η βροχή του –αν πρέπει να βγεις από το σπίτι- εκνευριστική.

Αυτό που χρειάζεται λοιπόν το φθινόπωρο είναι λίγη λάμψη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ναι, ασφαλώς χρειάζεται και χρώματα ζεστά, σαν τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα αλλά αυτά τα κάναμε. Ώρα να δώσουμε λάμψη στα νύχια μας, λίγη μεταλλική λάμψη!


https://www.instagram.com/p/CULBGyCDVzo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Fancy αλλά όχι μόνο

Τα μεταλλικά βερνίκια νυχιών θεωρούνται πιο… γιορτινά. Είναι σαφώς πιο εντυπωσιακά από τα απλά και ναι, τα προτιμάμε περισσότερο στις γιορτές (βλ. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά) αυτό δεν σημαίνει πως είναι υπερβολικά. Μπορούμε να τα φορέσουμε όποτε θέλουμε, όπως μπορούμε να φορέσουμε όποτε θέλουμε και τα κοσμήματά μας.

#trending! Τα νύχια που μοιάζουν με σκακιέρα είναι η πιο funky τάση για τον χειμώνα

Ένα metallic μανικιούρ μπορεί να γίνει το «κόσμημα» που θα στολίσει τα χέρια αλλά και το outfit σου και οι επιλογές σου τόσο σε αποχρώσεις όσο και σε σχέδια είναι πραγματικά άπειρες. Όχι, δεν θα τις δούμε ΟΛΕΣ σήμερα, δεν μας φτάνει ο χρόνος. Θα δούμε όμως μερικές από τις πιο δημοφιλείς και όμορφες.


https://www.instagram.com/p/CS8pydPDhdA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πιο όμορφα

Ψάξαμε βλέπεις στο Instagram (όπως και κάθε μέρα) και βρήκαμε #MetallicNails σε διαφορετικές αποχρώσεις και με διαφορετικά σχέδια που μπορείς να αντιγράψεις μόνη σου ή με τη βοήθεια της μανικιουρίστ σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να φτιάξεις έναν καφέ και να κάνεις ένα ακόμη scroll.

Ακολουθεί η daily nailspiration gallery Μας με όλες τις προτάσεις και την Metallic έμπνευση που θα χρειαστείς για να μετατρέψεις το μανικιούρ σου σε πραγματικό κόσμημα. Enjoy…

We are calling it! Το πλούσιο πράσινο είναι το πιο hot χειμερινό χρώμα νυχιών (+10 βερνίκια)