7 φθινοπωρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν σε όλες

Μαρία Ροδίτη
7 φθινοπωρινά μακιγιάζ που ταιριάζουν σε όλες

Ήθελες έμπνευση για το μακιγιάζ σου; Σου βρήκα ένα make up look για κάθε μέρα της εβδομάδας!

Η αλήθεια είναι ότι το καθημερινό μακιγιάζ μου είναι ένα, συγκεκριμένο και καθόλου περίπλοκο. Nude-pink κραγιόν, καφέ σκιά, ρουζ στα μάγουλα και μαύρη μάσκαρα. That’s it!

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που με πιάνει… η βαρεμάρα και δεν αντέχω να κάνω το ίδιο make up look. Θέλω κάτι διαφορετικό να κάνω στο πρόσωπό μου. Αν κι εσύ είσαι σε αυτό το mood, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Πολλή βροχή! 4 tips για να παραμείνει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο

Οι τάσεις στο μακιγιάζ και οι all-time classic επιλογές

Η φυσικότητα παραμένει η πιο δυνατή τάση στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά πάνω στο πρόσωπό σου. Αρκεί λίγη λάμψη και μακιγιάζ, που δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

FTHINOPORINO MAKIGIAZ

Πώς μεταφράζεται αυτό; Με highlighter και ρουζ στα μήλα, με nude-pink χείλη και με glowy skin με μάσκαρα. Απλά, λιτά και πολύ κομψά, δηλαδή!

Το φετινό φθινόπωρο, βέβαια, δεν λείπουν και οι all-time classic επιλογές, όπως είναι τα σκούρα χείλη, αλλά και το matchy-matchy μακιγιάζ (aka μακιγιάζ στις ίδιες αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο).

Make up έμπνευση… όλη δική σου!

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα επτά μακιγιάζ ιδανικά για τη φθινοπωρινή περίοδο, τα οποία είναι πολύ chic και εύκολα. Και ταιριάζουν σε όλες! Σε μελαχρινές, καστανές, ξανθές και κοκκινομάλλες!



Σου έχω βάλει, όμως, και το must-have προϊόν που πρέπει να έχεις για να πετύχεις το κάθε μακιγιάζ. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις και να κάνεις… τις επόμενες εβδομάδες πιο ενδιαφέροντα make up looks; Έλα μαζί μου…