Πολλή βροχή! 4 tips για να παραμείνει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο

Μαρία Ροδίτη
Πολλή βροχή! 4 tips για να παραμείνει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο

Σίγουρα δεν θέλεις να νιώσεις τη μάσκαρα να τρέχει στο μάγουλό σου!

Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά! Οι βροχές και καταιγίδες της Παρασκευής μάς έκαναν να καταλάβουμε ότι το καλοκαίρι έλαβε τέλος, ενώ – σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- και αύριο έρχονται… μπόρες. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένη!

Και δεν εννοώ μόνο να έχεις μαζί σου την ομπρέλα σου ή το αδιάβροχο jacket σου, αλλά να έχεις φροντίσει, ώστε το μακιγιάζ σου να παραμείνει αναλλοίωτο. Δεν θέλεις να τρέχει η μάσκαρα στα μάγουλά σου και να γίνεις χάλια! Έτσι δεν είναι;

Έχω συγκεντρώσει, λοιπόν, για εσένα τα super duper tips, που θα κάνουν το μακιγιάζ σου να παραμείνει στη θέση του… ακόμα κι αν γίνεις εσύ μούσκεμα!

Waterproof: 10 «αδιάβροχα» χτενίσματα για τα μαλλιά σου

Τα tips για να παραμείνει το μακιγιάζ αναλλοίωτο στη βροχή

#1 Αδιάβροχη μάσκαρα

Ποιος είπε ότι φοράμε αδιάβροχη μάσκαρα μόνο το καλοκαίρι που έχει καύσωνα; Και στη βροχή είναι… άκρως απαραίτητη. Ξέθαψέ τη, λοιπόν, από τα νεσεσέρ σου και έχει τη alert για παν ενδεχόμενο.

#2 Primer προσώπου

Αφού ολοκληρώσεις τη skincare routine σου, σειρά έχει… το primer. Ειδικά τις βροχερές μέρες, όμως, δεν θα πρέπει να το παραλείπεις. Κι αυτό, γιατί είναι το προϊόν, που θα κάνει αόρατους τους πόρους του δέρματός σου, ενώ θα διατηρήσει το μακιγιάζ αναλλοίωτο για πολύ περισσότερες ώρες.

via GIPHY

#3 Primer σκιάς

Ναι, ναι! Κι αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για να μη… διαλυθεί η σκιά σου από τη βροχή. Το απλώνεις πριν τη σκιά και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για όλη την ημέρα!



#4 Setting spray

Last but not least το setting spray. Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου και είσαι έτοιμη να βγεις στη βροχή, ψέκασε το πρόσωπό σου. Το make up σου δεν θα πάει πουθενά!

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω και μερικά προϊόντα για να διαλέξεις και να είσαι… ετοιμοπόλεμη στη βροχή!

Cover photo: @katken85