Οι χαλαρές μπούκλες είναι το ιδανικό χτένισμα για κάθε περίσταση – Inspo η Ελένη Μενεγάκη

Μαρία Ροδίτη
Οι χαλαρές μπούκλες είναι το ιδανικό χτένισμα για κάθε περίσταση – Inspo η Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια επιλέγει πολύ συχνά το συγκεκριμένο hairstyle τόσο στην εκπομπή όσο και στις βόλτες και υποχρεώσεις της εκτός πλατό.

Με… βροχερά πλάνα είπε «καλησπέρα» σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια βγήκε on air με girly & rock διάθεση επιλέγοντας να φορέσει μαύρο, δερμάτινο παντελόνι και φούξια top.

Το beauty look της, όμως, έκανε τη διαφορά με την Ελένη να δοκιμάζει για ακόμη μια φορά το all-time classic χτένισμα, που ποτέ… δεν πρόκειται να σε προδώσει: το wavy hair look!

Η Ελένη Μενεγάκη με τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες – Πώς θα τις αποκτήσεις κι εσύ

Το beauty look της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της με φούξια κραγιόν, στην ίδια απόχρωση με το top της, μπεζ-χρυσή σκιά με μαύρο eyeliner και τονισμένα φρύδια.

Το χτένισμά της, ωστόσο, ήταν αυτό που μας έδωσε το Inspo των επόμενων ημερών.



Η Ελένη επέλεξε να κάνει χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά της υπενθυμίζοντάς μας ότι πρόκειται για το πιο διαχρονικό χτένισμα, που ταιριάζει με κάθε outfit, σε κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας.

Είναι cool, stylish και πολύ, πολύ εύκολο να το πετύχεις.

Πώς θα κάνεις χαλαρές μπούκλες

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις χαλαρές μπούκλες σαν της Ελένης Μενεγάκη.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους είναι με ψαλίδι για μπούκλες. Πρέπει να προσέξεις, όμως, όταν το χρησιμοποιήσεις, ώστε να μην ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σου η θερμότητα.



Ειδικότερα, ψέκασε τα μαλλιά σου με σπρέι κατά της θερμότητας για έξτρα προστασία και πιάσε χοντρές τούφες, τύλιξέ τις στο ψαλίδι και μείνε έτσι για τριάντα δευτερόλεπτα. Άφησέ τις τώρα και… ιδού οι χαλαρές μπούκλες. Συνέχισε έτσι με όλα τα μαλλιά.

Αν, από την άλλη, θέλεις να κάνεις beach waves χωρίς τη χρήση θερμότητας, υπάρχει τρόπος. Κάνε δύο γαλλικές πλεξούδες τα μαλλιά σου, κοιμήσου όλο το βράδυ έτσι και… το πρωί θα έχεις τέλεια, κυματιστά μαλλιά.

Good luck, girl!