Το κόκκινο μανικιούρ είναι παντός καιρού και έχουμε τα ομορφότερα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το κόκκινο μανικιούρ είναι παντός καιρού και έχουμε τα ομορφότερα

Νόμιζες ότι ξεχάσαμε πόσο πολύ σου αρέσει το κόκκινο; Όχι βέβαια! Το σημερινό nailspiration είναι αφιερωμένο σε εσένα you classic queen!

Το κόκκινο στα νύχια το βαριέμαι (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και #pestenamefate. Είναι πολύ κλασικό και όμορφο, δεν αντιλέγω, όμως το έχω βαρεθεί. Ξέρω όμως πόσο πολύ το αγαπάς εσύ you classic queen. Γι᾽αυτό σήμερα, αποφάσισα να αφιερώσω το nailspiration στο κόκκινο nail art και εσένα με αγάπη.

Ξύπνησα πολύ νωρίς βλέπεις και χάζεψα πολλή ώρα στο Instagram πριν να πάρω τα πόδια μου και να τα πάω στο laptop. Αυτό που παρατήρησα λοιπόν, όσο έπινα καφέ και χάζευα, ήταν ότι το feed μου έχει γεμίσει με κόκκινα σχέδια νυχιών και ότι έχω καιρό να σου δείξω κόκκινα νύχια.


https://www.instagram.com/reel/CUNpz2gJ0tv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Expect the unexpected!

Ξεκίνησα λοιπόν να κρατώ screenshots για να συνθέσω μία ωραία gallery και πρέπει να ομολογήσω ότι, όταν πλέον είπα ότι φτάνει, είχα μία πελώρια λαχτάρα για κόκκινο μανικιούρ!

#AutumnNails: Εδώ θα δεις τα πιο φθινοπωρινά nail art και βερνίκια νυχιών

Ραντεβού τελευταία στιγμή, Σάββατο, εννοείται δεν θα βρω, γι᾽αυτό αποφάσισα να τα κάνω μόνη μου. Βλέπεις, όλα τα σχέδια που βρήκα είναι εύκολα και ουσιαστικά, το μόνο που χρειάζεσαι για να τα κάνεις είναι απλά εργαλεία που έχεις και ένα κόκκινο βερνίκι.

Κάνε τώρα ένα scroll για να φτάσεις στην red hot gallery που ετοίμασα για εσένα, και αν ανεβάσεις τις δημιουργίες σου στο Instagram, mην ξεχάσεις να μας κάνεις tag για να σου κάνουμε like και να σε καμαρώσουμε. Enjoy…

Let’s take walk on the wild side: Σήμερα επιλέγουμε #AnimalPrintNails και ξεχνάμε τη βροχή