Let’s take walk on the wild side: Σήμερα επιλέγουμε #AnimalPrintNails και ξεχνάμε τη βροχή

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Let’s take walk on the wild side: Σήμερα επιλέγουμε #AnimalPrintNails και ξεχνάμε τη βροχή

Η σημερινή, βροχερή μέρα απαιτεί wild μανικιούρ και θα σε πάμε μία βόλτα on the wild side. Φτιάξε καφέ.

Σήμερα, όλη η χώρα «χορεύει» στους ρυθμούς του Μπάλλου και δεν θα σου κρυφτώ, ξύπνησα ωραία, με τον ήχο της βροχής, αλλά έφτασα στο γραφείο εξουθενωμένη και με νεύρα. Η κίνηση δεν παλεύεται και οι σκέψεις που έκανα με τα χέρια στο τιμόνι ήταν αξιόποινες.

Σκεφτόμουν να εμβολίσω τον μπροστινό. Να κατέβω και να μπατσίσω τον εξυπνάκια που χώθηκε από τα δεξιά. Να μπουκάρω με το αυτοκίνητο μέσα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας που μου έφτιαξε τον χειρότερο καφέ του κόσμου. Ήμουν ήδη on the wild side και κάπως έτσι μου ήρθε η έμπνευση για ο σημερινό nailspiration.

Let’s take a walk on the wild side

Πριν σου μιλήσω όμως για τα #AnimalPrintNails, «Take a Walk on the Wild Side» μαζί μου με οδηγό τον Lou Reed…



Ναι, είναι ένα επικό τραγούδι και μου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που έχω ΤΟΣΑ νεύρα. Θα περίμενε κανείς, να μου φτιάχνει τη διάθεση περισσότερο το «A Perfect Day» (από το ίδιο άλμπουμ), αλλά χρειάζεται λιακάδα για να ταΐσεις ζώα στον ζωολογικό κήπο you know?

#MetallicNails: Έχουν τη λάμψη που χρειάζεται το μανικιούρ σου το φθινόπωρο

Καθώς περιπλανιόμαστε στην wild πλευρά λοιπόν, και μέχρι να σου δείξω τα wild, animal print, nail art που βρήκα για εσένα σήμερα, θα σου παραθέσω μερικά fun facts για το τραγούδι που ακούς (πάτησες play, ε;).

Fun facts

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, είναι 223ο στη λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών. Ένας από τους παραγωγούς του ήταν ο David Bowie και, σε συνέντευξή του 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο Lou Reed είπε «Ξέρω ότι η νεκρολογία μου έχει ήδη γραφτεί και ξεκινάει με doot, di-doot, di-doot ...».

LOU REED

Τώρα για τα #AnimalPrintNails τι να πω. Τα μοτίβα από τις γούνες των αγαπημένων μας, wild ζώων είναι πάντοτε στη μόδα και δίνουν το κάτι παραπάνω σε κάθε μανικιούρ (και fashion accessory). Τα δε nail art που συγκέντρωσα για εσένα στην παρακάτω gallery, είναι πολύ πρωτότυπα και αξίζει να τα δοκιμάσεις. Σκέψου τα νύχια σου σαν αξεσουάρ. Ξαναπάτα τώρα play πιο πάνω και καλημέρα girl!

#AutumnNails: Εδώ θα δεις τα πιο φθινοπωρινά nail art και βερνίκια νυχιών