Go straight! Αυτές είναι οι 15 καλύτερες πρέσες ισιώματος της αγοράς

Go straight! Αυτές είναι οι 15 καλύτερες πρέσες ισιώματος της αγοράς

Το ίσιωμα των μαλλιών είναι παιχνιδάκι για κάποιες και για άλλες, είναι ένας άθλος, ενώ για όλες προκαλεί μία κάποια φθορά.! Με αυτές τις πρέσες ισιώματος που συγκεντρώσαμε ωστόσο, το ίσιωμα θα γίνει πιο εύκολο Από ποτέ και με το minimum της φθοράς!

Είμαι η Χριστίνα (η Χρόνη) και ισιώνω τα μαλλιά μου σχεδόν κάθε μέρα. Η αγαπημένη μου μέθοδος είναι το σεσουάρ και η βούρτσα. Τις βροχερές ημέρες ωστόσο, αναγκαστικά χρησιμοποιούσα και πρέσα για να «κλειδώσω» τη σκληρή δουλειά μου.

Από την ημέρα που πήρα ωστόσο μία πολύ, πάρα πολύ καλή πρέσα μαλλιών, είναι ελάχιστες οι φορές που θα ισιώσω τις τούφες μου με το πιστολάκι. Πρέσα από πρέσα βλέπεις διαφέρει σημαντικά.

Η θερμότητα φθείρει ανεπανόρθωτα τα μαλλιά και η λάθος πρέσα μπορεί να επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα. Για αυτό τις απέφευγα συστηματικά μέχρι που επένδυσα σε μία που πραγματικά άλλαξε τα μαλλιά μου.

Smoky blonde: Το πιο hot ξανθό του χειμώνα – Πάρε ιδέες!


via GIPHY


Η καλύτερη επένδυση

Έκτοτε, επενδύω ξανά και ξανά και στέκομαι ιδιαίτερα τυχερή, γιατί λαμβάνω και κάποιες από τις πρέσες που θα δεις παρακάτω για να τις δοκιμάσω και να πω τη γνώμη μου. Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι, αξίζουν και το τελευταίο cent.

Όχι, μία καλή πρέσα δεν είναι φθηνή (εκτός και αν περιμένεις το black Friday ή cyber Monday) όμως, το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω, ενώ τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν.

Μιάς λοιπόν που έχουμε καιρό να μιλήσουμε για τις νέες αφίξεις στον κόσμο των εργαλείων styling, αποφάσισα ότι αυτή η βαρετή Τρίτη, θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα με λίγο hi tech styling.

Παρακάτω θα βρεις τις 15 πρέσες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις και σου προτείνω να το κάνεις σύντομα. Θα θέλει σαν με πάρεις τηλέφωνο μετά από μερικές χρήσεις, εγγυημένα!

Expert advice: Όσα πρέπει να ξέρεις για να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα