Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθείς – Κάτι ξέρει η Gwyneth Paltrow

Μαρία Ροδίτη
Αυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να ακολουθείς – Κάτι ξέρει η Gwyneth Paltrow

Μπορεί η morning routine της star να μην είναι συνηθισμένη, έχει όμως αποτέλεσμα!

Η Gwyneth Paltrow είναι μια γυναίκα που έχει αφοσιωθεί στο self-care εδώ και πολλά χρόνια. Της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της, της αρέσει να περιποιείται την εμφάνισή της, να έχει λαμπερή επιδερμίδα και να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Όλα αυτά, άλλωστε, προσπαθεί να μεταδώσει και στους αναγνώστες του Goop, του website με tips & tricks για μια υγιεινή ζωή, αλλά και του skincare brand της (με την ίδια ονομασία), που δημιούργησε το 2008.

Η Gwyneth Paltrow κάνει ένα τεράστιο λάθος στη ρουτίνα ομορφιάς της (video)

Η Paltrow λατρεύει τις περίεργες θεραπείες ομορφιάς

Δεν θα έλεγε κανείς ότι η Gwyneth Paltrow ακολουθεί την πεπατημένη στο self-care της. Τα μυστικά ομορφιάς και καλής ζωής της 49χρονης ηθοποιού είναι κάθε άλλο παρά διαδεδομένα.

Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τη θεραπεία ομορφιάς που έκανε με… κεντρί μέλισσας (ναι, ακούγεται τρομακτικό)!

https://www.instagram.com/p/CQ6_61FLnV8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι ανοιχτή σε όλα», έχει δηλώσει η ηθοποιός στους New York Times. Και πρόσθεσε: «Με έχουν τσιμπήσει μέλισσες. Πρόκειται για θεραπεία χιλιάδων ετών, που ονομάζεται apitherapy. Το χρησιμοποιούν για να απαλλαγούν από φλεγμονή και ουλές. Είναι πραγματικά απίστευτο αν το ψάξει κανείς. Αλλά είναι επώδυνο».

Η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς στην οποία «ορκίζεται»

Και να ήταν μόνο το κεντρί μέλισσας! Η Gwyneth Paltrow ακολουθεί μια πρωινή ρουτίνα ομορφιάς, που σίγουρα δεν έχεις ακούσει ξανά.

Η star, μιλώντας στη στήλη «My Monday Morning» της Wall Street Journal, αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό ομορφιάς που ακολουθεί πιστά στην πρωινή ρουτίνα της. Ποιο είναι αυτό;



Η Gwyneth Paltrow ξυπνά καθημερινά στις 6.30 το πρωί και ξεκινά τη μέρα της με το δικό της… στοματικό διάλυμα. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιεί μια μεγάλη κουταλιά ελαίου καρύδας ως στοματικό διάλυμα, με το οποίο κάνει πλύση για 10 λεπτά.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι αυτό το beauty tip της επιτρέπει να νιώθει «έντονη φρεσκάδα στο στόμα το πρωί».

Μη φύγεις! Στην gallery σου έχω κι άλλα μυστικά της Gwyneth Paltrow!

Photos: @gwynethpaltrow