Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το τέλειο ponytail για το ΣΚ- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το τέλειο ponytail για το ΣΚ- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

H messy αλογοουρά είναι ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα της παρουσιάστριας και μπορείς εύκολα να το αντιγράψεις.

H Κατερίνα Καινούργιου είναι αναμφίβολα μια hairstyle queen αφού αγαπά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, δοκιμάζοντας διάφορα χτενίσματα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina» είναι ultra chic και καλοχτενισμένη σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση και φυσικά σε κάθε της post στα social media.

Το ponytail που θα λατρέψεις

Είναι γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου τρέφει μια αδυναμία στις low messy αλογοουρές, τα low buns και διάφορα άλλα πιασίματα των μαλλιών. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που εμπλουτίζει το χτένισμά της με μια κορδέλα ή άλλα hair accessories, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Το τελευταίο διάστημα, η παρουσιάστρια έχει δείξει την προτίμησή της στα ponytails και ήρθε η στιγμή να τα βάλεις κι εσύ στην καθημερινότητά σου. Απλό, γρήγορο και στυλάτο χτένισμα, μπορεί να γίνει πανεύκολα στο σπίτι και να σ συντροφεύσει σε κάθε σου έξοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Low messy αλογοουρά- Πώς θα την πετύχεις- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

1) Πιάσε τα μαλλιά σου στη μέση του κεφαλιού και άφησέ τα να πέσουν στη μία πλευρά, πάνω στους ώμους σου. Άφησε μερικά ελεύθερα τσουλούφια γύρω από το κεφάλι για να κάνεις το όλο αποτέλεσμα ακόμη πιο θηλυκό και ανέμελο. Μπορείς να τυλίξεις μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι σου για να το κρύψεις.

Οι messy αλογοουρές αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή να εντάξεις τα αξεσουάρ στο look σου. Δέσε στα μαλλιά σου ένα φιόγκο χρησιμοποιώντας μία μαύρη κορδέλα, κερδίζοντας έξτρα πόντους στο styling και κρύβοντας παράλληλα το κοινό μαύρο λαστιχάκι.

kainoyrgiou smoky eyes

Smoky eyes & metallics: Το απόλυτο make up trend της σεζόν – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή κεντρικής: @katken85



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο χαμηλός κότσος είναι το απόλυτο all day χτένισμα – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Καλοσχηματισμένα και ζουμερά χείλη- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φορές που η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε το ponytail όπως καμία άλλη.