Έλαια προσώπου: Υπάρχει ένα για όλες και εδώ θα βρεις το δικό σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Έλαια προσώπου: Υπάρχει ένα για όλες και εδώ θα βρεις το δικό σου

Σε αντίθεση με το τι μπορεί να νομίζεις, τα έλαια είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και ό, τι πιο πολυτελές και λαχταριστό μπορείς να προσθέσεις στη ρουτίνα σου.

Τα έλαια δεν είναι καινούργια προσθήκη στον κόσμο της ομορφιάς. Εδώ και χιλιάδες χρόνια τα χρησιμοποιούν γυναίκες και άνδρες, για να αντιμετωπίσουν μία πληθώρα προβλημάτων και για να φροντίσουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά τους.


via GIPHY

Τα καθαρά έλαια ωστόσο –στην πλειοψηφία τους-, είναι σχετικά βαριά για την επιδερμίδα. Η κοσμετολογία ωστόσο έχει κάνει άλματα και έτσι, με προσθήκες, αφαιρέσεις και με συνδυασμούς νέων ελαίων, τα μοντέρνα λάδια προσώπου μπορούν να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα, ακόμα και αν είναι λιπαρή.

cleansing powders

Mega-Guide: 30 λάδια για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά, όλα για διαφορετικές ανάγκες

Μη φοβάσαι!

Η φοβία ωστόσο απέναντι στα λάδια παραμένει. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, ίσως φοβάσαι πως το λάδι θα κάνει το δέρμα σου πιο λιπαρά. Σκέφτεσαι πως δεν μπορείς να διαθέσεις το χρόνο που χρειάζεται για να απορροφηθεί. Υποθέτεις πως θα σου πέσει βαρύ και πως δεν μπορεί να αντικαταστήσει άλλα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Όλες αυτές οι σκέψεις είναι λάθος.

LADI

Η ομορφιά πλέον, έχει μία τεράστια γκάμα με έλαια για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο επιδερμίδας. Είμαστε πολύ τυχερές που ζούμε σε μία εποχή που η τεχνολογία και η κοσμετολογία δουλεύουν για την κάθε μία μας ξεχωριστά. Γι’ αυτό αν ψάξεις, θα βρεις ένα λάδι που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη του δέρματός σου είτε αυτό είναι η ξηρότητα ή ακόμα και τα σπυράκια.

Αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει ένα που θα σώσει την επιδερμίδα και μπορείς να διαλέξεις εύκολα αυτό που σου ταιριάζει κάνοντας ένα scroll στην παρακάτω gallery!

ladia swmatos me glitter

10 λάδια σώματος με glitter για hot εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ