Οι βαρετές Τρίτες γίνονται πιο ενδιαφέρουσες με λίγη λάμψη… στο μανικιούρ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Οι βαρετές Τρίτες γίνονται πιο ενδιαφέρουσες με λίγη λάμψη… στο μανικιούρ!

Αυτή την Τρίτη –against all odds- κάνουμε μανικιούρ με glitter και δίνουμε λάμψη σε αυτή την κατά τα άλλα βαρετή μέρα!

Τρίτη σήμερα και, αν με ρωτήσεις πότε ήρθε το ΣΚ, πότε έφυγε και πότε πέρασε η Δευτέρα, δεν θα ξέρω τι να σου απαντήσω. Οι Δευτέρες είναι μία τεράστια μαύρη τρύπα που ρουφά τον χωροχρόνο και αφήνει κενά.

Αυτά τα κενά αποφάσισα να γεμίσω σήμερα με λάμψη! Ναι, ναι με λάμψη. Αν είσαι φανατική αυτής της στήλης, θα ξέρεις ότι δεν συμπαθώ το glitter όμως σήμερα, η μέρα σχεδόν το επιβάλλει.


https://www.instagram.com/p/CJYBnabhBd7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Idle Tuesdays

Οι Τρίτες είναι αφόρητα βαρετές και, δεδομένου ότι δεν έχουμε μιλήσει για λάμψη εδώ και καιρό, θεώρησα ότι το glitter θα δώσει στη σημερινή Τρίτη τόσο ενδιαφέρον όσο της λείπει. Περίμενε όμως…

daily nailspiration manikiour nail art

Winter Yellow! Το κίτρινο είναι ό, τι πρέπει και για τον χειμώνα – 10 nail art που το αποδεικνύουν

Όταν λέω glitter δεν εννοώ κάτι μπανάλ. Εννοώ το glitter που μοιάζει με αστερόσκονη, το φίνο και σούπερ λαμπερό glitter που –by the way- είναι ό, τι πρέπει και για τα γιορτινά μανικιούρ που θα κάνουμε σε λίγο καιρό από τώρα.

murashkaofficial

Against all odds λοιπόν, το σημερινό nailspiration είναι αφιερωμένο στο glitter, το ωραίο glitter, αυτό που κάνει τα νύχια να λαμπυρίζουν σαν κεντημένα φορέματα. Με ένα scroll παρακάτω θα βρεις όλα εκείνα τα μανικιούρ και nail art που διάλεξα για να δώσω ενδιαφέρον σε αυτή την Τρίτη και ελπίζω να σου αρέσουν. Εμένα μου άρεσαν πολύ παρ’ όλο που δεν είμαι καθόλου glitter girl.

daily nailspiration nixia nail art manikiour sxedia nixion

Violet Dreams: Το χρώμα της βιολέτας είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα