Lazy Sunday: 10 nail art για να χαζέψεις όσο πίνεις τον καφέ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Lazy Sunday: 10 nail art για να χαζέψεις όσο πίνεις τον καφέ σου

Σήμερα είναι Κυριακή και η τεμπελιά επιβάλλεται… Όπως και τα μανικιούρ!

Μία ακόμα Κυριακή ξημέρωσε και πραγματικά δεν καταλαβαίνω που πήγε η εβδομάδα. Πότε ξεκίνησα δίαιτα (τη Δευτέρα), πότε την σταμάτησα (την Τρίτη) και για πότε ήρθε η τελευταία ημέρα της εβδομάδας, και η πιο μελαγχολική.

Κυριακή λοιπόν σήμερα και η τεμπελιά σχεδόν επιβάλλεται, όπως φυσικά και ο πρωινός καφές με nail art και screenshots. Μιας λοιπόν που έχουμε καιρό να δούμε ένα ποτ πουρί με σχέδια από τις αγαπημένες μας artists, και στα πλαίσια της Κυριακάτικης τεμπελιάς…


via GIPHY


So random!

Ετοίμασα μία gallery γεμάτη random σχέδια που δεν ακολουθούν τάσεις, κανόνες, μοτίβα ή θέματα. Είναι απλά σχέδια που μου άρεσαν πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απλά.

Οι βαρετές Τρίτες γίνονται πιο ενδιαφέρουσες με λίγη λάμψη… στο μανικιούρ!

Κάποια είναι διακριτικά, κάποια άλλα εντυπωσιακά, κάποια είναι εύκολα και κάποια δύσκολα. Όλα είναι όμως πανέμορφα και αν δεν έτρωγα τα νύχια μου με τόση μανία, σίγουρα θα τα έκανα όλα (ή θα προσπαθούσα).


via GIPHY


Αυτό που θέλω λοιπόν να κάνεις για τώρα, είναι να φτιάξεις τον πρώτο ή -αν είσαι σαν εμένα- τον δεύτερο καφέ της ημέρας και να καθίσεις αναπαυτικά. Άναψε και ένα κεράκι, βάλε και μουσική. Μετά κάνε scroll στην παρακάτω gallery και χάζεψε, τεμπέλιασε και χαμογέλα.

Καλή Κυριακή queen!

Ψάχνεις μανικιούρ για τα Χριστούγεννα; Η Kourtney Kardashian σου δίνει ιδέες