Beauty Lover: Τα δώρα ομορφιάς που κάθε φίλη σου εύχεται να της προσφέρεις!

Beauty Lover: Τα δώρα ομορφιάς που κάθε φίλη σου εύχεται να της προσφέρεις!

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που γνωρίζεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, αυτός είναι σίγουρα η κολλητή σου! 

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, θα αναπολήσετε μαζί τις πιο δυνατές και ξεχωριστές σας στιγμές, ενώ από το γιορτινό πρόγραμμα δεν θα λείπει και το καθιερωμένο Secret Santa ραντεβού για την ανταλλαγή των δώρων σας, που σίγουρα θα φέρει στην επιφάνεια το ερώτημα «πόσο καλά γνωρίζεις τελικά την καλύτερή σου φίλη;».

Κάπου εδώ είναι το σημείο-«κλειδί» για το δώρο που θα κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα στον δικό σου Secret Santa, δηλαδή την κολλητή σου. Και πού αλλού θα μπορούσες να αναζητήσεις την πιο κατάλληλη επιλογή δώρου για εκείνη, αν όχι στο αγαπημένο σου Golden Hall, το οποίο αποτελεί την εβδομαδιαία αγαπημένη σου συνήθεια!

Ιδού, λοιπόν, μερικές προτάσεις δώρων που κάθε φίλη σου εύχεται να της προσφέρεις φέτος!

Πρώτη στάση για τη δική σου beauty lover

Αν η κολλητή σου είναι μία γνήσια beauty lover, η οποία πέρα από την ομορφιά, δίνει την απαραίτητη προσοχή και στη φροντίδα της επιδερμίδας της, τότε μπαίνοντας στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο, δεν γίνεται να μην κάνεις μία στάση στο Φαρμακείο, Ελίνα Ράπτη, το οποίο αποτελεί κάτι σαν «οδηγό» ομορφιάς, με επιλογές «από την κορυφή ως τα νύχια».

Picture2

Φαρμακείο Ελίνα Ράπτη, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6843927

Αυτά τα Χριστούγεννα, χάρισέ της ένα kit με προϊόντα που θα απολαύσει πριν, κατά τη διάρκεια ή και μετά τις γιορτές, για λαμπερές εμφανίσεις πάντα και παντού. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα, σίγουρα θα βρεις εκείνο που ταιριάζει 100% στις δικές της ανάγκες.

Picture3

Φαρμακείο Ελίνα Ράπτη, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6843927

Αρώματα και μυρωδιές

Μπορείς να συνεχίσεις την αναζήτησή σου, φτάνοντας σε ένα κατάστημα που άνοιξε πριν λίγο καιρό στο Golden Hall, ξεχωρίζοντας για τα πρωτότυπα προϊόντα του, που είναι φτιαγμένα κατά βάση με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μαζί με εκλεκτά αιθέρια έλαια και ασφαλή συνθετικά. Φρόντισε να έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεση σου, καθώς μία επίσκεψη στο κατάστημα LUSH, είναι κάτι παραπάνω από μία διαδικασία shopping: Είναι μία εμπειρία που οξύνει όλες μας τις αισθήσεις!

Picture4

LUSH, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839755

Αν η φίλη σου λατρεύει να περνάει ατελείωτες ώρες στο μπάνιο, κάνοντας beauté και αφιερώνοντας χρόνο στην προσωπική της περιποίηση, τότε αναμφίβολα ένα δώρο το οποίο θα αποτελείται από χειροποίητα προϊόντα, όπως bath bombs, πολυτελή σαπούνια και στερεά σαμπουάν, θα χαρίσει σε εκείνη έναν καλύτερο κόσμο, γεμάτο χρώματα και αρώματα. Είσαι έτοιμη να τον ανακαλύψεις.

Picture5

LUSH, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839755

Ώρα για beauty tips

Η επόμενη beauty στάση σου είναι λίγα σκαλιά πιο πάνω και συγκεκριμένα στο Sephora, στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Άλλωστε, κάθε φορά που ξεκινάει η σεζόν ή απλώς θέλουμε να ανανεωθούμε, μια επίσκεψη στα Sephora είναι must για να εξοπλίσουμε πλήρως το νεσεσέρ μας.

Picture6

Sephora, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837343

Ακόμη και αν δεν γνωρίζεις ακριβώς τι ταιριάζει στις ανάγκες της φίλης σου τη δεδομένη στιγμή, το εξειδικευμένο προσωπικό που βρίσκεται εκεί, θα λύσει κάθε σου απορία, μέσα από όλες τις γνωστές μάρκες καλλυντικών και τα επώνυμα αρώματα, καθώς και τις κατ’ αποκλειστικότητα πρωτοποριακές σειρές καλλυντικών, που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις. Η δική μου γιορτινή επιλογή δώρου για τη φίλη μου, ήταν ένα σετ που περιείχε όλα τα προϊόντα περιποίησης που χρειαζόταν.

Picture7

Sephora, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837343

Μην ξεχάσεις τις υπηρεσίες ομορφιάς

Αφού προμηθευτείς τα βασικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, αξίζει να βάλεις στη λίστα σου και μερικές υπηρεσίες ομορφιάς, που σίγουρα θα φανούν χρήσιμες και πρακτικές στην καλύτερή σου φίλη. Η πρώτη σου στάση φυσικά, θα είναι στο Alterlife Beauty.

Picture8

Alterlife Beauty, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 7102662-210 6109031

Το πιο πετυχημένο fitness concept στην Ελλάδα, το BOUTIQUE γυμναστήριο της ALTERLIFE δεν θα μπορούσε να λείπει από το Golden Hall και εσύ, δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία για μία επίσκεψη. Αυτό που σου προτείνω για φέτος τα Χριστούγεννα, είναι να κάνεις ένα διπλό δώρο σε εσένα και την κολλητή σου -όπως ακριβώς έκανα και εγώ- και να κανονίσεις μία girly day, έτσι ώστε να απολαύσετε μαζί αναβαθμισμένες υπηρεσίες αισθητικής, με παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Picture9

Alterlife Beauty, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 7102662-210 6109031

Ετοιμάσου για lunch break

Μετά τη beauty βόλτα σου στα καταστήματα του Golden Hall, βέβαια, σίγουρα θα σου έχει ανοίξει η όρεξη για ένα σύντομο και χορταστικό lunch break. Αν σου έλεγα, λοιπόν, ότι αυτό το γεύμα πέρα από φανταστικές γεύσεις και αγαπημένες ποικιλίες ποτών, θα περιλαμβάνει και φανταστική θέα, θα με πίστευες;

Picture10

1896, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6891284

Και όμως όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στον πρώτο όροφο του Golden Hall, σε έναν σύγχρονο χώρο εστίασης, που δημιουργήθηκε με θέα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και με ξεκάθαρη ελληνική και μεσογειακή ταυτότητα και frugal gourmet φιλοσοφία, που προάγει την ουσία της απλότητας. Κάνε, λοιπόν, μία στάση για ξεκούραση και οργάνωση στο 1896, γέμισε τις μπαταρίες σου δοκιμάζοντας εκλεκτά πιάτα και συνέχισε την περιήγησή σου με beauty time, μόνο για εσένα!

Picture11

1896, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6891284

Ώρα για «me time»

Όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεται να κατευθυνθείς προς την πόρτα της εξόδου, χωρίς να έχεις φροντίσει και για εσένα. Καθώς θα κάνεις τις αγορές για τα δώρα που θα χαρίσεις αυτές τις γιορτές στην κολλητή σου, λοιπόν, φρόντισε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να απολαύσεις μερικές pampering στιγμές, μόνο για εσένα!

Picture12

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855650-210 6837753

Ήρθε η ώρα να αφεθείς στα χέρια των ειδικών συνεπώς, γιατί… μπορεί ο έρωτας να σε περιμένει στην επόμενη γωνία. First stop, λοιπόν, μαλλιά και ποιον άλλον θα μπορούσες να εμπιστευτείς για ένα look που θα αφήσει εποχή, αν όχι το κομμωτήριο Georgios Doudessis;

Picture13

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855650-210 6837753

Το pampering συνεχίζεται και σειρά έχουν τα νύχια σου. Φυσικά, το απόλυτο γιορτινό χρώμα στα νύχια αυτή τη σεζόν, είναι οποιαδήποτε απόχρωση του κόκκινου, ωστόσο, για τις πιο εναλλακτικές και εκείνες που τολμούν, η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα Fairy Nails, σίγουρα θα τις βγάλει ασπροπρόσωπες.

Picture14

Fairy Nails, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836907

Κλείσε το ραντεβού σου στα Fairy Nails, όσο φτιάχνεις τα μαλλιά σου, λοιπόν! Στη συνέχεια, κατευθύνσου προς τον πρώτο όροφο του Golden Hall για μία επίσκεψη σε αυτό το studio για μανικιούρ και πεντικιούρ, που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις υπέροχες «me time» στιγμές και να περιποιηθείς την εμφάνισή σου ακόμη περισσότερο. Αν θέλεις τη γνώμη μου, μία «έξυπνη» επιλογή, είναι να κλείσεις δύο ακόμη ραντεβού -ένα για εσένα και ένα την κολλητή σου- πριν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Να είσαι σίγουρη πως θα σε ευγνωμονεί για το ότι δεν χρειάζεται να ψάξει να βρει την τελευταία στιγμή διαθέσιμο ραντεβού για το μανικιούρ της. Μην το αμελήσεις!

Picture15

Fairy Nails, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836907

Κάπως έτσι, μία γεμάτη αλλά υπέροχη ημέρα ομορφιάς για εσένα και την αγαπημένη σου φίλη (ακόμη και αν ακόμη δεν το γνωρίζει), έφτασε στο τέλος της. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ό,τι και αν χρειάζεσαι για τη δική σου κολλητή, θα το βρεις στο Golden Hall. Και πίστεψέ με, σε ό,τι αφορά στα δώρα για γυναίκες, έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις στην ομορφιά!