Xmas mood! Η Κατερίνα Καινούργιου με φιόγκο στα μαλλιά και τέλειο cat eye

Xmas mood! Η Κατερίνα Καινούργιου με φιόγκο στα μαλλιά και τέλειο cat eye

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina» εμφανίστηκε στο πλατό με ένα beauty look που αξίζει να αντιγράψουμε την περίοδο των εορτών.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα του «Super Katerina» μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA για 3 ολόκληρες ώρες. Η παρουσιάστρια μας καλημερίζει στις 10.00 ακριβώς κάθε Δευτέρα- Παρασκευή και μας δίνει φρέσκες ιδέες σε θέματα ομορφιάς και μόδας.

Κάθε της εμφάνιση είναι άκρως κομψή και αποπνέει θηλυκότητα, με τα μακιγιάζ της να αποτελούν πρόταση για τα γιορτινά μας makeup.

Η «KatKen» έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο τηλεοπτικό πλατό φορώντας ένα xmas outfit σε πράσινο χρώμα. Το matching σετ απαρτιζόταν από mini φούστα και σακάκι τα οποία συνδύασε με μαύρο τοπ. Οι μαύρες over the knee μπότες της ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο το look. To styling επιμελήθηκε η επί χρόνια συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Γεωργία Παντελέ.

https://www.instagram.com/tv/CW5IRFtIydj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το beauty look της Κατερίνας Καινούργιου που ζηλέψαμε

katken

Τα πλούσια ξανθά μαλλιά της είχαν έναν ελαφρύ κυματισμό και ήταν πιασμένα σε half up με έναν μεγάλο μαύρο φιόγκο. Tο μακιγιάζ που δημιούργησε η makeup artist της παρουσιάστριας, Μάιρα Γρυπαίου ήταν για ακόμη μια φορά αξιοζήλευτο.

Στο σημερινό makeup τονίστηκε περισσότερο η περιοχή των ματιών με ένα cat eye look και eyeliner που δεν περνά απαρατήρητο. Την ίδια ώρα τα χείλη ήταν βαμμένα σε nude απόχρωση ώστε να υπάρχει ισορροπία.

malliakatken copy

Ένας μεγάλος μαύρος φιόγκος ολοκλήρωσε το χτένισμα της παρουσιάστριας και μας έδωσε έμπνευση για τα γιορτινά μας hair looks.

Πώς θα κάνεις εύκολα cat eye

Το cat eye είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διαχρονικά, εντυπωσιακά, σαγηνευτικά και κολακευτικά μακιγιάζ ματιών. Με λίγη προσπάθεια μπορείς εύκολα να το υιοθετήσεις και να μαγνητίσεις τα βλέμματα. Αρχικά πρέπει να βρεις το κατάλληλο προϊόν (σκιά, υγρό ή κρεμώδες eyeliner κ.ά) με το οποίο θα κάνεις το cat eye μακιγιάζ. Στο video που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς θα εφαρμόσεις σωστά το cat eyeliner.



katken ponytail1

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το τέλειο ponytail για το ΣΚ- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Πηγή κεντρικής: @katken85

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 μολύβια ματιών για να κάνεις τέλεια smoky eyes

Highlighter και bronzer για super glam μακιγιάζ – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Το fashion trip της Κατερίνας Καινούργιου στο Παρίσι είναι έμπνευση για τις εμφανίσεις μας