Beauty sleep! 15 κρέμες νύχτας για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο φρέσκια και ανανεωμένη

Beauty sleep! 15 κρέμες νύχτας για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο φρέσκια και ανανεωμένη

Το πρωί, η επιδερμίδα σου χρειάζεται προστασία. Η πραγματική μάχη  δίνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και συγκεντρώσαμε για εσένα τους τέλειους σύμμαχους!

H εμμονή μου με την περιποίηση (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) είναι πλέον παροιμιώδης. Ακόμα, έχω τονίσει πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η προστασία της επιδερμίδας το πρωί και πώς, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορούμε να καταπολεμήσουμε προβλήματα όπως οι ρυτίδες κλπ.

Το πρωί βλέπεις, η επιδερμίδα μας εκτίθεται στον ήλιο και τους οξειδωτικούς παράγοντες. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι βοήθεια ώστε να προστατευθεί (αντηλιακά, αντιοξειδωτικά κλπ). Το βράδυ όλα αλλάζουν.


via GIPHY


main epithimies copy

Πώς θα εφαρμόζεις σωστά την κρέμα των ματιών σου

Γιατί το βράδυ;

Το σώμα μας ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης, επιδιόρθωσης, αναζωογόνησης που έχει και έτσι, χρειάζεται βοήθεια για να ενισχυθούν αυτοί οι μηχανισμοί και να έχουμε ορατά αποτελέσματα.

Αν λοιπόν σε απασχολούν οι ρυτίδες, η χαλάρωση, η ανομοιόμορφη όψη, τα σπυράκια, το θαμπό δέρμα και οτιδήποτε άλλο, θα τα αντιμετωπίσεις εντατικά το βράδυ. Έχει λοιπόν πολύ μεγαλύτερη σημασία το να επιλέξεις μία κρέμα νύχτας ενάντια στις ρυτίδες για παράδειγμα, παρά μία κρέμα ημέρας ενάντια στις ρυτίδες.

Throwback Thursday krema

#tbt Η πρώτη κρέμα περιποίησης φτιάχτηκε πριν 2.000 χρόνια, από Έλληνα


via GIPHY


Night creatures

Όχι, δεν λέω ότι δεν θα σε βοηθήσει η κρέμα ημέρας. Η κρέμα νύχτας όμως θα κάνει τη διπλή δουλειά και θα δεις αποτέλεσμα γρηγορότερα. Για την πρωινή σου περιποίηση λοιπόν, επιλέγεις μία ελαφριά ενυδατική, έναν αντιοξειδωτικό ορό και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα αντηλιακό.

Για το βράδυ, κάνεις ένα scroll και επιλέγεις μία από τις 15 κρέμες νύχτας που συγκέντρωσα για εσένα. Υπάρχει μία για κάθε πρόβλημα και είναι όλες τέλειες… Ναι, τις έχω δοκιμάσει. Καληνύχτα λοιπόν queen…

proioni vradini enydatiki krema copy copy

Πρωινή VS βραδινή ενυδατική κρέμα: Χρειάζονται πράγματι και οι δύο κρέμες στη ρουτίνα ομορφιάς σου;