Red passion! 10 κόκκινα βερνίκια νυχιών για τα γιορτινά μανικιούρ σου

Μαρία Ροδίτη
Red passion! 10 κόκκινα βερνίκια νυχιών για τα γιορτινά μανικιούρ σου

Το κόκκινο είναι εγγύηση όλο τον χρόνο. Τα Χριστούγεννα, όμως, επιβάλλεται ακόμα περισσότερο.

Θυμάμαι να ρωτώ τη μαμά μου τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου πριν από κάθε ραντεβού με τη nail artist μου κι εκείνη να μου απαντά πάντα να τα κάνω κόκκινα. «Το κόκκινο είναι all-time classic, αγάπη μου»… Πραγματικά σαν να την ακούω.

Και η αλήθεια είναι πως συμφωνώ μαζί της. Πόσο μάλλον για τις γιορτές των Χριστουγέννων, το κόκκινο μανικιούρ είναι WOW, φωτεινό, λαμπερό και άκρως festive.

jlo ble nyxia

Blue love! Η Jennifer Lopez με glam μπλε μανικιούρ που θα ζηλέψεις

Το κόκκινο ταιριάζει με όλα

Μη σκεφτείς ότι μπορεί το φόρεμα του ρεβεγιόν να είναι κυπαρισσί ή καφέ ή μπεζ κι έχεις αμφιβολίες για το χρώμα του nail art σου. Το κόκκινο μανικιούρ ταιριάζει με τα πάντα και θα δώσει ένα ακόμα πιο festive twist σε κάθε εμφάνισή σου.

via GIPHY

Κι αν δεν θέλεις να τολμήσεις ένα total red nail art, έχεις κι άλλες επιλογές. Βάλε το κόκκινο σε πινελιές πάνω στο μανικιούρ σου και θα κάνεις τη διαφορά. Θυμήσου το αυτό!

Ένα κόκκινο γαλλικό nail art, κόκκινες πιτσιλιές στα γαλακτερά νύχια σου ή ένα αφηρημένο κόκκινο μανικιούρ, μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το εορταστικό look σου.

Shopping time!

Για να μην σε… πιλατεύω άλλο, λοιπόν, έκανα την έρευνα αγοράς μου και βρήκα 10 τέλεια, λαμπερά, κατακόκκινα βερνίκια νυχιών. Γιατί μπορεί και να θέλεις να κάνεις μόνη σου το εορταστικό μανικιούρ σου.



Και κάπως έτσι να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα! Να γίνει σωστά το self-care, δηλαδή.

Ανακάλυψε τα βερνίκια στην gallery και καλά ψώνια!

Cover photo: @springwithfriends

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 super chic ασπρόμαυρα μανικιούρ + 10 ασπρόμαυρες φωτογραφίες που πρέπει να δεις

#TartanNails aka νύχια με καρό μοτίβο – ό, τι πρέπει για τον χειμώνα