Test flight: Δύο γυναίκες με διαφορετικά μαλλιά και ανάγκες δοκιμάζουν το Dyson Flyaway Attachment

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Test flight: Δύο γυναίκες με διαφορετικά μαλλιά και ανάγκες δοκιμάζουν το Dyson Flyaway Attachment

Οι beauty και fashion directors Χριστίνα Χρόνη και Διονυσία Καλαποθαράκου, δοκιμάζουν το εξάρτημα του Dyson Supersonic Hairdryer, που ήρθε για να χαρίσει σε όλες μας μαλλιά σαν από κομμωτήριο, σε λίγα λεπτά!

Όταν κάποιος πιάνει στα χέρια του το νέο Flyaway Attachment του Dyson Supersonic Hairdryer, δύσκολα μπορεί να φανταστεί το πώς ακριβώς μπορεί να του χαρίσει τέλεια, λεία μαλλιά σε μόνο λίγα λεπτά. Είναι ένα εξάρτημα που μοιάζει βγαλμένο από κάποιο εργαστήριο αεροδυναμικής και αυτό δεν απέχει πολύ από την αλήθεια.

image003

Το νέο Dyson Flyaway Attachment δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς της Dyson ακολουθώντας τις ίδιες αρχές που ακολουθεί ο σχεδιασμός των μαχητικών jet και της Formula 1. Το αποτέλεσμα ήταν ένα εξάρτημα που μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί να επαναπροσδιορίσει την κατανομή των μαλλιών, να κρύψει τα ενοχλητικά flyaways κάτω από υγιείς, μακριές τρίχες, και κάπως έτσι να μας χαρίσει μαλλιά σαν από κομμωτήριο.

Όλα, ασφαλώς, είναι τέλεια στη θεωρία αλλά εδώ, στο Queen.gr, μας αρέσει να δοκιμάζουμε τα πάντα, κυρίως όταν πρόκειται για hi-tech εργαλεία μαλλιών που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Οι δύο directors μας λοιπόν, πήραν το Flyaway Attachment στο σπίτι για ένα test flight και ιδού τι είχαν να δηλώσουν.

Χριστίνα Χρόνη: Come fly with me #not

Τα μαλλιά μου είναι τρομακτικά ατίθασα. Η φύση (και οι γονείς μου) δεν με προίκισε με εύκολα μαλλιά και, αν προσθέσουμε σε αυτό, το γεγονός ότι τα βάφω, τότε έχουμε πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που εντείνεται με το καθημερινό λούσιμο και το -αναπόφευκτο- καθημερινό styling.

image006

H βαφή σε συνδυασμό με τη θερμότητα έχουν κάνει τα μαλλιά μου άγρια, ατίθασα και τα flyaways να πολλαπλασιάζονται με ανεπανάληπτους ρυθμούς. Τι είναι τα flyaways; Είναι οι κατεστραμμένες τρίχες που αντιστέκονται στο styling και «πετούν» γύρω από το κεφάλι. Τι κάνω λοιπόν; Δημιουργώ έναν φαύλο κύκλο…

Λούζομαι, στεγνώνω τα μαλλιά μου και με μία πρέσα προσπαθώ να τα λειάνω και κάπως να περιορίσω τα flyaways ενώ παράλληλα δημιουργώ νέα. Γι’ αυτό όταν διάβασα για το Flyaway Attachment του Dyson Supersonic Hairdryer, σκέφτηκα ότι κάποιος σίγουρα με κατασκόπευε! Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν γιατί ήδη είχα επενδύσει στο Dyson Supersonic.

image007

Είχα αποφασίσει να το αγοράσω για να «σπάσω» τον φαύλο κύκλο, προστατεύοντας τα μαλλιά μου από την υπερβολική θερμότητα. Το Dyson Supersonic μετρά τη θερμοκρασία παραπάνω από 20 φορές και τη διατηρεί σε ασφαλή για τα μαλλιά επίπεδα. Με την προσθήκη τώρα του Flyaway Attachment, πραγματικά σώθηκα… Εγώ και τα μαλλιά μου.

Το στέγνωμα με το Dyson Supersonic γίνεται γρήγορα και με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, με ένα πέρασμα, το Flyaway Attachment κάνει τα μαλλιά μου απίθανα λεία και λαμπερά και έτσι έχω το minimum της φθοράς και άρα λιγότερα flyaways (και φριζάρισμα). Εγώ βέβαια βλέπω το θέμα τόσο ως καταναλώτρια, όσο και ως επαγγελματίας. Γι’ αυτό αξίζει να διαβάσεις και τη γνώμη της fashion director Διονυσίας Καλαποθαράκου, που είναι εθισμένη στο κομμωτήριο και λάτρεψε το νέο Flyaway Attachment!

image009

Διονυσία Καλαποθαράκου It’s a good hair day

Τέσσερις ώρες την εβδομάδα, δηλαδή διακόσες οκτώ ώρες τον χρόνο: Τόση ώρα σπαταλάω στο κομμωτήριο για να είναι τα μαλλιά μου όπως τα θέλω, λεία, λαμπερά και καλοχτενισμένα. Και βλέποντας τα νούμερα αντιλαμβάνομαι πως περνάω σχεδόν εννιά μέρες από τη ζωή μου κάθε σεζόν πάνω σε μία δερμάτινη καρέκλα περιμένοντας να με χτενίσουν. Και φέτος αποφάσισα πως το 2021 θα ήταν η τελευταία φορά που σπατάλησα τον χρόνο μου έτσι και θα πάρω επιτέλους τη ζωή -και τα μαλλιά μου- στα χέρια μου.

image011

Φυσικά το να γίνω έτσι αποφασιστική δεν σημαίνει πως δεν θα με νοιάζει πια η εικόνα και το χτένισμά μου. Σημαίνει πως γνώρισα ένα νέο εντυπωσιακό εξάρτημα ειδικά σχεδιασμένο για το πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic, το οποίο είναι η λύση για τα ατίθασα μαλλιά και τα περιποιείται χωρίς να τα καταστρέφει. Έτσι εύκολα και απλά, με τη βοήθεια της Dyson, θα έχω μαλλιά κομμωτηρίου κάθε μέρα… χωρίς όμως να είμαι συνέχεια καθισμένη σε κάποιον λουτήρα.

image013

Το θαυματουργό αυτό εξάρτημα λέγεται Flyaway Attachment και κάνει τα μαλλιά λεία και καλοχτενισμένα με το που το περάσεις από πάνω τους. Ανασηκώνει τα μακριά μαλλιά και κρύβει πίσω τους τις πιο ατίθασες τρίχες, δημιουργώντας ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Έτσι θα πάψω να σκέφτομαι πως «πρέπει να πάω κομμωτήριο» για να βγω, να πάρω μέρος στο meeting, να παρακολουθήσω την παράσταση που έχει γίνει talk of the town στο θέατρο. Θα έχω το «κομμωτήριο» στο σπίτι 24 ώρες το 24άωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα… να πάλι αυτό το «κόλλημα» με το χρόνο και τα νούμερα. Πού θα πάει όμως, θα το ξεπεράσω την επόμενη φορά που θα πιάσω το Dyson πιστολάκι μου στο χέρι και μέσα σε πέντε λεπτά θα είμαι πιο καλοχτενισμένη από ποτέ. Εκεί θα συνειδητοποιήσω ότι το να έχεις μία «καλή μέρα για τα μαλλιά σου» δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά σωστών «συνεργατών».

Αναζήτησε και εσύ το νέο Flyaway Attachment αλλά και το Dyson Supersonic σε επιλεγμένα καταστήματα και online.