Την Πρωτοχρονιά θέλουμε glitter ombré nails – Inspo η Jennifer Lopez

Μαρία Ροδίτη
Την Πρωτοχρονιά θέλουμε glitter ombré nails – Inspo η Jennifer Lopez

Η JLo έκανε το πιο WOW μανικιούρ για σένα που θέλεις κάτι minimal, αλλά αναζητάς συγχρόνως και τη λάμψη!

Οι celebrities είναι μια καλή πηγή έμπνευσης όταν πρόκειται για τα γιορτινά nail looks μας. Παραδέξου το! Κι εσύ έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σκρολάρει στο Instagram και στα προφίλ των διασημοτήτων για να βρεις ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ σου.

Αν, λοιπόν, σκέφτηκες να κάνεις αυτήν τη… δουλίτσα σήμερα, μην μπεις στον κόπο. Την έκανα εγώ για εσένα και βρήκα το πιο minimal, αλλά λαμπερό συγχρόνως μανικιούρ, το οποίο έκανε η Jennifer Lopez.

katken nyxia

Θέλουμε κι εμείς glitter στα νύχια! Η Κατερίνα Καινούργιου με το απόλυτο Xmas γαλλικό μανικιούρ

Με glitter ombré nails η Jennifer Lopez

Όχι! Η Jennifer Lopez δεν έκανε επί τούτου, για τις γιορτές των Χριστουγέννων, glitter ombré nails. Απλώς εμείς τώρα είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το μανικιούρ της- το δημοσίευσε στο Instagram ο nail artist της- και να πούμε ότι είναι τέλειο για την Πρωτοχρονιά.

Ειδικότερα, η star επέλεξε το glam μανικιούρ, που θα δεις ευθύς αμέσως, για την πρεμιέρα της ταινίας Tender Bar στο Los Angeles, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου. Να δες…

https://www.instagram.com/p/CXthltqJL0D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jennifer Lopez έκανε ένα ultra glam, αλλά συγχρόνως τόσο διακριτικό glitter ombré nail art, που δεν χορταίνεις να χαζεύεις.

Πώς θα βάλεις κι εσύ λάμψη στα νύχια σου χωρίς υπερβολές

Υπάρχουν εκείνα τα κορίτσια που λατρεύουν να έχουν μανικιούρ γεμάτο λάμψη και glitter στις γιορτές των Χριστουγέννων. Υπάρχουν, όμως, άλλες γυναίκες που θέλουν κάτι πολύ πιο διακριτικό. Με λάμψη πάντα, βέβαια.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ σε αυτό το team είμαι! Τι να κάνεις, λοιπόν, αν θέλεις να λάμψεις χωρίς υπερβολές;



Μπορείς μεν να χρησιμοποιήσεις βερνίκια σε χρυσό, ασημί, κόκκινο, μαύρο ή λευκό με glitter, όπως έκανε ο nail artist, Tom Bachik, στην JLo, και να επιλέξεις ombré nail art. Αυτό το σβήσιμο στα νύχια, άλλωστε, είναι ultra chic.

Αν, ωστόσο, κι αυτό είναι too much για εσένα, χρησιμοποίησε μόνο σε ένα νύχι glitter και άσε τα υπόλοιπα σε ένα «ήσυχο» χρώμα.

Ωραία ως εδώ; Πάμε να δούμε τώρα μερικά glam βερνίκια που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις – σε διακριτικές ή πιο έντονες πινελιές- στα νύχια σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sweet like honey! 10 nail art με έμπνευση το μέλι + facts που δεν ήξερες

Every cloud has a silver lining: Τι σημαίνει η φράση και matchy ασημένια γαλλικά μανικιούρ