Accent nail art: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ & οδηγίες για να την αντιγράψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Accent nail art: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ & οδηγίες για να την αντιγράψεις

Η nail artist Harriet Westmoreland παραδίδει μαθήματα και εμείς κρατάμε σημειώσεις ώστε να κάνουμε μόνες μας τα accent nail art που βλέπουμε παντού στο Instagram.

Το πόσο λατρεύουμε τα nail art εδώ στο beauty department το ξέρεις πολύ καλά. Υπάρχουν super ταλαντούχοι artists που δημιουργούν σχέδια, τα οποία θα μπορούσαν εύκολα να βρίσκονται σε κάποια art gallery. Αυτά είναι τα μανικιούρ που μας αρέσει να κοιτάζουμε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε μόνες μας. Μιλούμε άλλωστε για nail art, για πραγματική τέχνη.

Αν με ρωτάς (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), θα ήθελα να έχω το ταλέντο ώστε να δημιουργήσω σχέδια όπως αυτά της Betina Goldstein και –εννοείται- θα ήθελα να έχω και τα λεπτεπίλεπτα ακροδάχτυλά της. Δεν έχω ούτε δεξιότητες, ούτε όμορφα δάχτυλα συνεπώς οι προσδοκίες μου είναι περιορισμένες… Όχι όμως και οι επιλογές μου.


https://www.instagram.com/p/CYAVLqmvfcX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα διακριτικά σχέδια βλέπεις, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο περίτεχνα nail art και κάπως έτσι φτάνουμε στο θέμα μας: Τα accent nail art που βλέπουμε συχνά στο feed μας. Είναι τα απλά σχέδια που περιορίζονται σε ένα δάχτυλο, συχνά στον αντίχειρα και κάνουν όλη τη διαφορά ανάμεσα σε ένα απλό μανικιούρ και ένα πιο ιδιαίτερο.

Classic! Το μπορντό στα νύχια είναι διαχρονικό και έχουμε τα 15 καλύτερα βερνίκια για φέτος

An artist called Harriet

«Βασίλισσα» των accent nail art είναι η Harriet Westmoreland, η ταλαντούχα nail artist Που έχουμε λατρέψει γιατί δημιουργεί τα πιο elegant σχέδια. Η Harriet, ανεβάζει συχνά mini tutorials στον λογαριασμό της στο Instagram, στα οποία μας δείχνει πώς μπορούμε να αντιγράψουμε τα μικροσκοπικά σχέδια που ζωγραφίζει στους αντίχειρές της. Το πιο δημοφιλές είναι η καρδιά…


https://www.instagram.com/reel/CXYPcLCj5Qr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είδες, είναι πανεύκολο να την αντιγράψεις και μέσα σε λίγα λεπτά, να έχεις ένα ιδιαίτερο και super girly μανικιούρ. Ακόμα και αν δεν έχεις το ειδικό εργαλείο που χρησιμοποιεί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την στρογγυλεμένη άκρη από ένα τσιμπιδάκι. Το επόμενο –και δικό μου αγαπημένο- σχέδιο που θα ήθελα να δεις είναι το yin & yang.


https://www.instagram.com/reel/CYTnMvxpXAb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντί για το κλασικό λευκό και μαύρο, η Harriet επέλεξε ένα γαλάζιο για να το ταιριάξει με το λευκό, και το αποτέλεσμα είναι super fresh και κομψό. Και πάλι, μπορείς να το κάνεις με ένα τσιμπιδάκι και ένα παλιό πινέλο από eyeliner. Γιατί να το κάνεις;


https://www.instagram.com/p/CYgdjOZs8rT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί ακόμα και αν δεν έχεις βαμμένα νύχια, μπορείς να τα κάνεις ιδιαίτερα. Ακόμα και αν έχεις επιλέξει ένα απλό λευκό ή nude, μπορείς να του δώσεις το κάτι παραπάνω με μερικές πινελιές. Και όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις κάθε μέρα, με έμπνευση από το Outfit που έχεις επιλέξει ή ανάλογα με τη διάθεσή σου #winwin

Perfection! Η Betina Goldstein μας δείχνει πώς θα κάνουμε το πιο ιδιαίτερο κόκκινο μανικιούρ