Οι celebrities «ψηφίζουν» half-up με φιόγκο στα μαλλιά (shopping list)

Μαρία Ροδίτη
Οι celebrities «ψηφίζουν» half-up με φιόγκο στα μαλλιά (shopping list)

Η Δέσποινα Καμπούρη και η Μαρία Μπεκατώρου έκαναν το πιο girly χτένισμα και μας έδωσαν το απόλυτο #hairspiration.

Παρακολουθούμε και τις δύο μέσα από τη συχνότητα του Mega καθημερινά! Η Δέσποινα Καμπούρη βρίσκεται στην παρέα της Δανάης Μπάρκα και στην πρωινή εκπομπή, «Πάμε Δανάη», ενώ η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι, «The Chase».

Τι κοινό τώρα έχουν οι δυο τους; Η Μαρία και η Δέσποινα έκαναν ακριβώς το ίδιο χτένισμα και μας έδωσαν το «σύνθημα» για το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν: τον φιόγκο στα μαλλιά!

bottleneck bangs 1

Ώρα για αλλαγές και... bottleneck bangs! Το πιο hot hair trend του 2022

Καμπούρη και Μπεκατώρου με half-up με μαύρο φιόγκο

Η Δέσποινα Καμπούρη και η Μαρία Μπεκατώρου έκαναν half-up σε ίσια μαλλιά, δηλαδή έπιασαν τα μαλλιά τους μισά πάνω, μισά κάτω, ενώ τα στόλισαν με έναν μαύρο φιόγκο.

kampouri xtenisma2

Το χτένισμα της Δέσποινας Καμπούρη

kampouri xtenisma4

Η Δέσποινα συνδύασε το χτένισμά της με ένα άκρως girly και μαθητικό στυλ (γι’ αυτό άλλωστε η Δανάη Μπάρκα τής έκανε πλάκα και της τραγουδούσε «όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο), ενώ η Μαρία φόρεσε total black σύνολο με στρας.

https://www.instagram.com/p/CYjl01esOFM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα αξεσουάρ μαλλιών super hot τάση -Πάμε για shopping!

Ήδη από τις αρχές του 2020 τα hair accessories έκαναν comeback και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των hairstyle addicts! Και συνεχίζουν δυναμικά να μας απασχολούν και το 2022.

Scrunchies, στολισμένα με πέτρες και πέρλες τσιμπιδάκια, μαντήλια εμπριμέ, κορδέλες και κότσοι είναι μόνο μερικά από τα αξεσουάρ που έβλεπες και θα συνεχίσεις να βλέπεις στο feed σου στο Instagram, αλλά και στα εμπορικά καταστήματα.



Γι’ αυτό σου ετοίμασα μια wow shopping list, ώστε να δεις τι «παίζει» στην αγορά και να διαλέξεις τα καλύτερα και πιο chic αξεσουάρ μαλλιών. Και μια bad hair day να έχεις, να θυμάσαι ότι ένα hair accessory μπορεί να απογειώσει το look σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαύρη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν για all day & chic εμφανίσεις - Inspo η Ντόρα Μακρυγιάννη

Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι το χρώμα ούτε οι αφέλειες, άλλο μας ξετρέλανε σε αυτό το look