Baby it’s seriously cold outside! Και θα ζωγραφίσουμε χιονονιφάδες στα νύχια μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Baby it’s seriously cold outside! Και θα ζωγραφίσουμε χιονονιφάδες στα νύχια μας

Θα ευχαριστηθούμε χιόνι χωρίς να παγώσουμε… τελείως. Έχουμε και video για να σε βοηθήσουμε. Φτιάξε καφέ!

Σήμερα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και ίσως να χιονίζει εκεί που βρίσκεσαι. Όπως και πέρισυ, ο καιρός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε white Christmas αλλά αποφάσισε να χιονίσει πολύ μετά τις γιορτές όμως… δεν πειράζει! Εκτός και αν έχεις αφήσει ψώνια και υποχρεώσεις για την τελευταία στιγμή, βρίσκεσαι στο σπίτι με έναν ζεστό καφέ και χαζολογάς στο internet. Ήρθες στο τέλειο μέρος και την κατάλληλη στιγμή γιατί έχουμε το τέλειο nail art για να περάσει η ώρα.

True Blue! Το μπλε παραμένει στο top των επιλογών μας για το μανικιούρ και βρήκαμε τα καλύτερα

Με αφορμή τις χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι που περιμένουμε εδώ στην Κηφισιά, ψάξαμε για τα πιο όμορφα #SnowflakeNails του Instagram και τα βρήκαμε. Ξέρουμε όμως τι θα πεις, πως στο καλό θα φτιάξεις τα τόσο περίτεχνα σχέδια των χιονονιφάδων; Δεν είναι και τόσο δύσκολο αν το σκεφτείς… Ένα πολύ εύκολο σχέδιο είναι αυτό που θα δεις παρακάτω…

xioninifades

You can do it!

Για να το κάνεις θα χρειαστείς απλά ένα πολύ λεπτό πινελάκι που μπορεί να είναι και κάποιο παλιό από το eyeliner σου. Δεν χρειάζεται καν να κάνεις ολόκληρη τη χιονονιφάδα! Αν πάλι θέλεις οδηγίες βήμα προς βήμα, έχουμε το κατάλληλο video για εσένα. Πάτα play και τα λέμε πιο κάτω.


https://www.instagram.com/reel/CI87tJgpbya/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλειο; Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι δεκάδες, και μπορείς να προσθέσεις metallic αποχρώσεις ή και glitter για να το κάνεις πιο fancy και να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Φτιάξε λοιπόν ένα ακόμη ζεστό ρόφημα, δες παρακάτω τα δέκα αγαπημένα μας σχέδια και κάνε ένα DIY μανικιούρ σήμερα που δεν πρέπει να βγεις έξω με αυτό το κρύο!

#WhiteNails: Τα λευκά nail art είναι πάντοτε on trend και πάνε με όλα – 10 για να διαλέξεις