Matte skin! 10 ενυδατικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες

Μαρία Ροδίτη
Matte skin! 10 ενυδατικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες

Θα πάρεις την ενυδάτωση που χρειάζεσαι χωρίς να γυαλίζεις ολόκληρη!

Η λιπαρή επιδερμίδα είναι ένα ζήτημα που πολλά κορίτσια αντιμετωπίζουν. Είμαι κι εγώ μία από αυτές! Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο εκνευρίζομαι με τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα στο δέρμα μου και ειδικά στην περιοχή Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι).

Φυσικά, για αυτό που συμβαίνει δεν φταίω εγώ ούτε κι εσύ αν έχεις λιπαρό δέρμα. Έτσι είναι το δέρμα σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάθεσαι, θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν θα βρίσκεις λύση.

maska prosopo4

Αν έχεις αυτόν τον τύπο επιδερμίδας, τότε χρειάζεσαι μία μάσκα νύχτας

Μπορείς να κρύψεις τις όποιες ατέλειες και τη γυαλάδα με τη σωστή ενυδάτωση!

Η ενυδατική κρέμα που… θα σε σώσει

Ναι! Η ενυδάτωση είναι το παν για να έχεις ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου. Και, βέβαια, για να μη χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα να είσαι ανά χείρας με ένα χαρτομάντηλο για να αφαιρείς τη λιπαρότητα αλλοιώνοντας συγχρόνως το μακιγιάζ σου.

via GIPHY

Ξέρω τι θα πεις τώρα… Μα καλά έχω τη λιπαρότητα, θα βάλω και κρέμα; Θα γίνει πιο λιπαρό το δέρμα μου! Αυτό- σε καμία περίπτωση- δεν ισχύει. Κάθε δέρμα θέλει ενυδάτωση και για αυτό ακριβώς υπάρχουν ειδικές κρέμες για λιπαρές επιδερμίδες.

Αυτό ακριβώς το beauty item χρειάζεται να προσθέσεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου και… «καθάρισες»!

Shopping time

Εννοείται πως δεν θα σε άφηνα έτσι! Έκανα την έρευνά μου, έψαξα και βρήκα τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες.

Είναι όλες μία και μία, υπόσχονται ματ αποτέλεσμα με το που τις απλώσεις στο δέρμα σου και… ώρα να τις ανακαλύψεις!



Μισό λεπτό! Μην ξεχνάς τον καλό καθαρισμό του προσώπου σου, αλλά και να μην ακουμπάς στο δέρμα σου τα χέρια σου για την αποφυγή εμφάνισης σπυριών.

Τώρα… μπορείς να δεις τις πιο καλές κρέμες για λιπαρά δέρματα στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ