Ποιος Βαλεντίνος; Δες τα self-care δώρα που πρέπει να πάρεις στον εαυτό σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ποιος Βαλεντίνος; Δες τα self-care δώρα που πρέπει να πάρεις στον εαυτό σου

Έρωτες, λουλούδια, καρδούλες, γλυκά, αρκουδάκια… Ο Φεβρουάριος γεμίζει με όλα αυτά τα ρομαντικά πράγματα, αλλά το πραγματικό love story που πρέπει να γιορτάσεις είναι άλλο: Αυτό με τον εαυτό σου.

Από σήμερα και ως τη Δευτέρα, θα εξαντλήσουμε το θέμα Valentine’s day εδώ στο beauty department. Και πώς να χτενιστείς θα σου δείξουμε, και πώς να βαφτείς -αν θέλεις λίγη έμπνευση- θα σου πούμε, και τα νύχια σου με καρδούλες θα γεμίσουμε. Προσωπικά ωστόσο (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), θα ήθελα να φροντίσεις εσένα λίγο περισσότερο.

A love affair

Το μεγαλύτερο love story που θα ζήσεις ever, είναι αυτό με τον εαυτό σου. Όχι, δεν θα σου πω «πρέπει να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις», δεν πρέπει τίποτα. Το θέμα είναι να θέλεις να το κάνεις και να το πάρεις απόφαση. Πώς μπορείς να δείξεις αγάπη στον εαυτό σου; Αρχικά, με το να είσαι ειλικρινής μαζί του, να μην τον μαλώνεις, να τον επιβραβεύεις και να τον προστατεύεις.

Aurélie Payen: Μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris

Σε δεύτερο -και πιο απολαυστικό- επίπεδο, μπορείς να τον φροντίσεις με λίγο self-care beauty. Και κάπως έτσι, μετά από την μεγάλη αυτή εισαγωγή, ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα self-care δώρα που πρέπει να πάρεις στον εαυτό σου. Εδώ έχει πρέπει! Είναι gadgets και luxe προϊόντα που θα σε κάνουν εσένα να χαλαρώσεις και το σώμα σου να σε ευγνωμονεί.

Ναι, υπάρχει και ένα t-shirt ανάμεσά τους. Δεν μπήκε κατά λάθος, θεωρώ ότι οφείλουμε και ένα non-beauty δώρο σε εμάς και εγώ θα κάνω αυτό στον εαυτό μου φέτος γιατί έχω εμμονή με τις μπλούζες. Εσύ μπορεί να έχεις εμμονή με τ απαπούτσια, τα αξεσουάρ, με τα βιβλία ή με οτιδήποτε άλλο. Κάνε ένα από αυτά δώρο στον εαυτό σου!

Για να μην μακρηγορώ όμως, κάνε τα scroll σου, δες όλα αυτά που προτείνω να πάρεις στον εαυτό σου και μείνε συντονισμένη για όλη τη Valentine’s έμπνευση που χρειάζεσαι, η Μαρία τα έχει αναλάβει όλα!

T-SHIRT, HARD.CLO


https://www.instagram.com/p/CZrpfH3Ml29/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι limited edition, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σου προτείνω να το προλάβεις.

OPI PRO, SPA ΚΑΛΤΣΕΣ ΥΠΕΡ-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

OPI PRO SPA ΚΑΛΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Ενυδατικές κάλτσες που περιέχουν λάδι macadamia και καρύδας, καθώς και θρεπτική βιταμίνη Ε και βούτυρο shea που μαλακώνει ακόμα και το πιο ξηρό δέρμα.

DIPTYQUE, ROSES SCENTED CANDLE

DIPTYQUE ROSES SCENTED CANDLE

Μυρίζει σαν ολάνθιστο μπουκέτο με τριαντάφυλλα του Μαΐου.

KÉRASTASE, CHROMA ABSOLU ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

KERASTASE CHROMA ABSOLU ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ένα προϊόν εντατικής περιποίησης (ξεβγάζεται) που χαρίζει αναδόμηση και λάμψη σε κάθε τύπο βαμμένων μαλλιών. Έχει ρευστή, διάφανη υφή που μεταμορφώνεται σε λευκή κρέμα αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί με το νερό.

SUSANNE KAUFMANN, OBSIDIAN FACE ROLLER

SUSANNE KAUFMANN OBSIDIAN FACE ROLLER

Roller προσώπου με πέτρα Obsidian. Η πέτρα αυτή βοηθά στην ανακούφιση της μυϊκής φλεγμονής, ενισχύει τον συνδετικό ιστό και βοηθά το σώμα να απορροφήσει καλύτερα τη βιταμίνη C και D.

VOYA, EXFOLIATING BODY BRUSH

jcbxvkzjkxjzvc

Φυσική απολεπιστική βούρτσα, φτιαγμένη από τρίχες κάκτου, ιδανική για στεγνό βούρτσισμα σε όλο το σώμα.

THE BODY SHOP, SPA OF THE WORLD™ EGYPTIAN MILK & HONEY BATH

THE BODY SHOP SPA OF THE WORLD EGYPTIAN MILK HONEY BATH

«Γάλα» μπάνιου σε μορφή σκόνης, εμπνευσμένο από το μπάνιο με γάλα και μέλι της ίδιας της Κλεοπάτρας.

FRANK BODY, Perky Sculpting Body Hydrator

FRANK BODY Perky Sculpting Body Hydrator

Ενυδατική κρέμα, εμπλουτισμένη με καφεΐνη για σύσφιξη, acai για τόνωση, βούτυρο καριτέ για ενυδάτωση και εκχύλισμα σπόρων longan για σμίλευση των γλουτών. Διαθέσιμη σε επαναχρησιμοποιήσιμη κούπα καφέ που μπορείς να χρησιμοποιείς πράγματι για τον καφέ σου.

TRULY, ACAI YOUR BOOBIES BOOB POLISH

TRULY ACAI YOUR BOOBIES BOOB POLISH

Αυτή η απαλή σύνθεση βουτύρου περιέχει θαλασσινό αλάτι και πανίσχυρα αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Α και ρετινόλη, για ενδυνάμωση, σύσφιξη και λείανση της όψης της επιδερμίδας στην περιοχή του στήθους.

BEAR MINI, MICROCURRENT FACIAL TONING DEVICE

BEAR MINI MICROCURRENT FACIAL TONING DEVICE

Πρόκειται για ,μία συσκευή τόνωσης προσώπου με μικρορεύματα που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι. Διαθέτει 5 εντάσεις μικροτρευμάτων και παλμούς T-Sonic που βοηθούν στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.