Editor’s choice: Ποια προϊόντα δεν αποχωρίζεται η beauty director του Queen.gr

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Editor’s choice: Ποια προϊόντα δεν αποχωρίζεται η beauty director του Queen.gr

Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας και η Χριστίνα Χρόνη, beauty director, έχει τις δικές της. Μάθε ποια TRESemmé προϊόντα αγοράζει ξανά και ξανά.

Αν επισκέπτεσαι συχνά τη στήλη της ομορφιάς στο Queen.gr, τότε θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω κάποιες εμμονές (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Έχω μανία με την περιποίηση της επιδερμίδας, φετίχ με τα αρώματα και οριακό OCD με τα μαλλιά και το λούσιμο. Ναι, λούζομαι καθημερινά και αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά μου απαιτούν styling καθημερινά.

Στο παρελθόν τα μαλλιά μου υπέφεραν. Όχι τόσο από το καθημερινό λούσιμο, το λούσιμο είναι υγεία (θα τα πούμε άλλη φορά), αλλά από το styling. Ακόμα και η θερμότητα από το απλό στέγνωμα, τα έφθειρε και τα έκανε άγρια και θαμπά. Βάλθηκα λοιπόν να βρω το τέλειο «κοκτέιλ» προϊόντων περιποίησης και syling μαλλιών, που θα εξυπηρετούσε το OCD μου ενώ παράλληλα, θα φρόντιζε τα μαλλιά μου.

image003

It happened in NY

Τα προϊόντα TRESemmé τα ήξερα πριν έρθουν στην Ελλάδα και τα είχα δοκιμάσει σε κάποιο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν τα είχα τεστάρει. Όταν πλέον έφτασαν και στη δική μας χώρα, έκανα τα τεστ μου και «κόλλησα». Από την περιποίηση και την προετοιμασία του styling ως και το ίδιο το styling, το TRESemmé φροντίζει την εμφάνιση αλλά και την υγεία των μαλλιών μου…Κάνει δηλαδή αυτό ακριβώς που θέλω. Για να μην μακρηγορώ όμως, θα μιλήσω συγκεκριμένα και θα δώσω ονόματα…

Σαμπουάν και conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7

image005

Όπως σου είπα, λούζομαι καθημερινά. Το σαμπουάν και το conditioner Biotin + Repair 7, είναι εμπλουτισμένο με Βιοτίνη για την προστασία και την αναδόμηση των μαλλιών από 7 τύπους φθοράς! Επομένως, είναι τα go to προϊόντα για την καθημερινή μου περιποίηση.

Μάσκα TRESemmé Keratin Smooth

image007

Όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα προϊόντα TRESemmé, χρησιμοποιούσα τη μάσκα Keratin Smooth καθημερινά. Ήταν η μόνη που μπορούσε να συνεφέρει τις κατεστραμμένες άκρες μου και να μου χαρίσει smooth αποτέλεσμα. Πλέον, τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή και τη χρησιμοποιώ μία ή δύο φορές την εβδομάδα για λεία και απαλά μαλλιά.

Λάδι TRESemmé Keratin Smooth Oil

image009

Τα μαλλιά μου περνούν φάσεις λιπαρότητας και όπως αντιλαμβάνεσαι, είχα τους ενδοιασμούς μου για τα λάδια. Το συγκεκριμένο ωστόσο, περιέχει έλαιο Marula, θρέφει σε βάθος και καταπολεμά το φριζάρισμα αλλά δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μόνο απαλά, λεία και λαμπερά μαλλιά.

Σπρέι προστασίας TRESemmé Heat Defence

image011

Είναι το σπρέι που κάνει τα πάντα! Πρώτα από όλα προστατεύει τα μαλλιά μου από το σεσουάρ, τα ψαλίδια για μπούκλες και την πρέσα ισιώματος. Έπειτα, τα κάνει απαλά, με φυσική κίνηση, προστατεύει από το φριζάρισμα, απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα και τιθασεύει. Είναι το απόλυτο must have!

Με αυτά τα προϊόντα, έχω καταφέρει να λούζομαι όσο θέλω και να κάνω όσο styling θέλω, χωρίς να διακινδυνεύω την υγεία των μαλλιών μου, ούτε και την εμφάνισή τους. Όπως έχει εξηγήσει άλλωστε δεκάδες φορές η λατρεμένη Justine Marjan, Global Ηair Stylist του TRESemmé, η υγεία των μαλλιών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμφάνισή τους.

Στο μπάνιο μου λοιπόν θα βρεις ανα πάσα στιγμή τα παραπάνω TRESfabulous TRESemmé προϊόντα αλλά και πολλά άλλα τα οποία χρησιμοποιώ ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλω. Εσύ; Τι TRESemmé έχεις στο μπάνιο σου;