TRESbasic: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ισιώσεις τα μαλλιά σου like a pro

TRESbasic: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ισιώσεις τα μαλλιά σου like a pro

Το επαγγελματικό ίσιωμα με το TRESemmé γίνεται παιχνίδι! Διάβασε τι πρέπει να κάνεις για να ισιώσεις τα μαλλιά σου like a pro και τα προϊόντα κλειδί για απόλυτη επιτυχία.

Τα sleek, smooth, ολόισια μαλλιά είναι αβίαστα κομψά και παράλληλα sexy. Πηγαίνουν σε όλες και όλες θα θέλαμε να έχουμε -on demand- ένα TRESεπαγγελματικό ίσιωμα. Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να το έχουμε; Μπορεί να έχεις ταλαιπωρηθεί, και ίσως να έχεις απογοητευτεί από τις απόπειρές που έχεις κάνει να ισιώσεις τα μαλλιά σου, όμως το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά tips και τα κατάλληλα προϊόντα.

Το TRESemmé είναι πάντα εδώ για να σου χαρίσει επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι, και σε συνδυασμό με τα pro tips των TRESemmé experts, θα έχεις τα πιο ίσια και λαμπερά μαλλιά που είχες ποτέ! Είσαι έτοιμη;

image003

ΒΗΜΑ 1: Το λούσιμο

Οι σωστές βάσεις για κάθε χτένισμα, ξεκινούν στο μπάνιο. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να λουστείς με το σαμπουάν και το conditioner TRESemmé Keratin Smooth. Περιέχουν έλαιο marula και χαρίζουν το πιο λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

TREStip: Μην χρησιμοποιήσεις πετσέτα. Η πετσέτα φριζάρει τα μαλλιά. Αντί για πετσέτα, ταμπονάρισε τα μαλλιά σου με ένα παλιό t-shirt.

image005

ΒΗΜΑ 2: Η προστασία

Για να έχεις όμορφα μαλλιά πρέπει να τα προστατεύσεις από τη θερμότητα που θα είναι πολλή σε αυτή την περίπτωση. Θα το κάνεις βάζοντας ένα προϊόν προστασίας όπως το TRESemmé Keratin Smooth Heat Protect Spray όσο είναι ακόμα βρεγμένα τα μαλλιά σου.

TREStip: Στέγνωσε τελείως τα μαλλιά σου με το σεσουάρ. Καθώς θα χρησιμοποιήσεις πρέσα για το ίσιωμα, θα πρέπει να έχεις απόλυτα στεγνά μαλλιά, διαφορετικά η πρέσα -σε συνδυασμό με την υγρασία- θα τα «ψήσει».

image007

ΒΗΜΑ 3: Η πρέσα

Πριν κάθε πέρασμα με την πρέσα, πρέπει να χτενίζεις την κάθε τούφα. Ναι, μία μία. Έτσι μόνο θα έχεις απόλυτα smooth αποτέλεσμα και ίσιωμα διαρκείας. Και δεν το λέμε εμείς, το έχει πει δεκάδες φορές η Justine Marjan, Global Stylist του TRESemmé οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να παραλείψεις.

TREStip: Οι πρέσες μπορούν να φθείρουν ανεπανόρθωτα την τρίχα γι᾽αυτό αξίζει να κάνεις οικονομία και να επενδύσεις σε μία καλή.

image009

ΒΗΜΑ 6: Το φινίρισμα

Η τελευταία πινελιά στα super smooth και ίσια μαλλιά σου, δεν είναι άλλη από μερικές σταγόνες λάδι. Εφάρμοσε μερικές σταγόνες από το TRESemmé Keratin Smooth Oil στις παλάμες σου και χάιδεψε απαλά τα μαλλιά σου, στα μήκη και τις άκρες.

TREStip: Αν έχεις χρόνο, γύρνα το σεσουάρ σου στον κρύο αέρα και πέρνα το από όλο το κεφάλι σου για να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα.

Τόσο εύκολα και απλά, το TRESemmé μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το τέλειο ίσιωμα στο σπίτι, διατηρώντας παράλληλα τα μαλλιά σου απαλά, υγιή και πάντα catwalk ready! TRESfabulous!