Justine Marjan: Μία κουβέντα για τα 90’s και τα χτενίσματα που θα κάνουμε αυτή τη σεζόν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Justine Marjan: Μία κουβέντα για τα 90’s και τα χτενίσματα που θα κάνουμε αυτή τη σεζόν

Η TRESemmé Global Hair Stylist, Justine Marjan, μας μίλησε για την αδυναμία που έχει στα 90’s και μοιράστηκε μαζί μας tips για τα TREStrending χτενίσματα της σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το αγαπημένο μας TRESemmé μας ταξίδεψε στα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Εδώ και πολλές σεζόν, έχουμε την τιμή να μαθαίνουμε πρώτες τις τάσεις που θα μεταφερθούν από την πασαρέλα στη ζωή μας, και συμμετέχουμε στα TRESamazing masterclass που διοργανώνει το TRESemmé με την Justine Marjan.

image002

H Justine είναι η Global Hair Stylist του αγαπημένου μας brand και η trendsetter που δημιουργεί τις τάσεις μαζί με το TRESemmé στα παρασκήνια των catwalks. Φέτος λοιπόν, η Justine προέβλεψε ότι η δεκαετία του 90 θα είναι εκείνη που θα δώσει τον «ρυθμό» στα outfits και –φυσικά- τα μαλλιά μας.

Όλα αυτά μας τα είπε στο καθιερωμένο #NYFW masterclass που διοργάνωσε το TRESemmé αλλά εμείς είχαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε και μερικά πράγματα παραπάνω. Παρακάτω οι δικές μας –αποκλειστικές- ερωτήσεις προς την Justine…

Τι αντιπροσωπεύουν για εσένα τα χτενίσματα της δεκαετίας του 90;

Λατρεύω τη νοσταλγία που προκαλεί η μόδα και η ομορφιά της δεκαετίας του 90. Είναι η δεκαετία στην οποία μεγάλωσα και η γενέτειρα μερικών από τα πιο iconic trends, τα οποία βλέπουμε ακόμα και σήμερα.

image003

Ποια είναι τα δικά σου 90’s icons ή/και τα αγαπημένα σου Supermodels;

Χμ, λατρεύω την Topanga Lawrence την οποία υποδυόταν η Danielle Fishel στη σειρά «Girl Meets World» και φυσικά την Jennifer Aniston ως Rachel Green, είναι και οι δύο major 90’s icons. Όσο για τα supermodels, μου αρέσει πάρα πολύ η Linda Evangelista, η Christy Turlington και η Cindy Crawford.

image004

Πώς θα μπορούσε ένα κορίτσι με κοντά μαλλιά να αντιγράψει το spikey crown που θα είναι τάση την επόμενη σεζόν;

Απλά θα πρέπει να πάρει μικρότερες τούφες μαλλιών για να δημιουργήσει τα micro buns. Ακόμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει λίγο από τη λακ TRESemmé Freeze Hold για να μπορέσει να ελέγξει τούφες με μικρό μήκος που μπορεί να φανούν ατίθασες!

image005

Ποιο είναι το μυστικό για τις τέλειες, με κίνηση, αφράτες 90’s μπούκλες;

Η προετοιμασία με τα κατάλληλα προϊόντα πριν από το στέγνωμα! Αν τα μαλλιά είναι λεπτά, τότε λίγος αφρός TRESemmé Volume & Lift στα μήκη και τη ρίζα πριν από το στέγνωμα, θα τους δώσει σώμα και όγκο. Αν τα μαλλιά είναι ξηρά, θα χρειαστούν λίγο από το TRESemmé Keratin Smooth Oil.

image006

Έπειτα, με μία στρογγυλή βούρτσα θα ανασηκώνεις τα μαλλιά για να τους δώσεις όγκο και θα στεγνώνεις ρολάροντας προς τα κάτω. Κάθε τούφα που θα τελειώνεις, θα την τυλίγεις σε ένα ρόλεϊ και θα την ψεκάζεις με λίγη TRESemmé Flawless Volume λακ. Μετά από 20 λεπτά, όταν τα ξετυλίξεις τα μαλλιά σου θα έχεις το τέλειο Big 90’s Blowout.