BAFTA 2022: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Μαρία Ροδίτη
BAFTA 2022: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Η λάμψη – επιτέλους- επέστρεψε στο κόκκινο χαλί.

Τα τελευταία δύο χρόνια – λόγω της πανδημίας του κορονοϊού- ήταν ελάχιστα έως μηδαμινά τα λαμπερά events που πραγματοποιήθηκαν σε Ευρώπη και Αμερική. Κάποια δεν έγιναν καθόλου, ενώ άλλα έγιναν μέσω zoom με τους stars να μην έχουν τη δυνατότητα να λάμψουν στο κόκκινο χαλί.

Σιγά-σιγά, ωστόσο, τα πράγματα επιστρέφουν σε μια κανονικότητα με τα διάφορα βραβεία να έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται με την παλιά, καλή αίγλη που όλες γνωρίζαμε. Στα BAFTA 2022, λοιπόν, δεν έλειψε το glam με τις stars να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στυλιστικά όσο και στο κομμάτι της ομορφιάς.

lady gaga bafta copy

BAFTA 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της λαμπερής απονομής

Το κόκκινο χαλί «άστραψε» στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Όπως γινόταν κάθε χρόνο έτσι και φέτος το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου με τις A-list stars να παρελαύνουν η μία μετά την άλλη για να γιορτάσουν τη μεγάλη βραδιά της Βρετανικής Ακαδημίας Τεχνών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης.



Και, όπως είναι φυσικό, δεν γινόταν να μη διακρίνουμε και να μην ξεχωρίσουμε τα πιο εντυπωσιακά looks της βραδιάς. Στα BAFTA 2022 -ευτυχώς- ήταν πολλές οι celebrities που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό χάρη στο super chic μακιγιάζ τους και στο ακόμα πιο εντυπωσιακό χτένισμά τους.

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα BAFTA 2022

Φλογερά, κόκκινα κραγιόν, σκουρόχρωμα χείλη, vintage κυματισμοί στα μαλλιά, smoky eyes… Τα BAFTA 2022 τα είχαν όλα.

Υπήρχαν, ωστόσο, μερικές stars που ξεχωρίσαμε, όπως η Lady Gaga με τα super duper έντονα φρύδια της και το vague χτένισμα που παρέπεμπε σε Old Hollywood beauty look. Όπως επίσης και η Catriona Balfe με τον απαράμιλλης κομψότητας κότσο της και το σκούρο ροζ-μοβ κραγιόν της.


https://www.instagram.com/p/CbE_ZyoKBwO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να τις δεις check την gallery, όπου θα βρεις εκτός από τη Lady Gaga και την Catriona Balfe, τα beauty looks κι άλλων A-list stars.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ