BAFTA 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της λαμπερής απονομής

Ναταλία Κατσακιώρη
BAFTA 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της λαμπερής απονομής
Photo: AP Images

Οι πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς.

Η 75η απονομή των βραβείων BAFTA είναι γεγονός.

Μέσα σε ένα μουδιασμένο κλίμα, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κόσμος της Έβδομης Τέχνης βρέθηκε στο Roayl Albert Hall για την απονομή των βραβείων από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου. Τα συγκεκριμένα βραβεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το παγκόσμιο σινεμά και χαρακτηρίζονται ως τα Βρετανικά Oscars.

Πριν, όμως, από την τελετή και τους κερδισμένους και ηττημένους της βραδιάς, υπάρχει και η μάχη που δίνεται κάθε χρόνο στο κόκκινο χαλί, με τις πιο λαμπερές stars του κινηματογράφου να κάνουν την εμφάνιση τους, κάτω από την βροχή των φλας.


https://www.instagram.com/p/CbDK7gqKZt5

Παρά την βαριά ατμόσφαιρα το red carpet ήταν και φέτος, άκρως εντυπωσιακό με δημιουργίες όλων των κορυφαίων οίκων, σε ανατρεπτικά σύνολα. Από την απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, την Lady Gaga, που μαγνήτισε τα βλέμματα με το κυπαρισσί costum made Ralph Lauren gown της, και την Valentino couture κατακόκκινη τουαλέτα της Haley Bennett, μέχρι την ιδιαίτερη δημιουργία της Carolina Herrera που επέλεξε η Florence Pugh και το κομψό λευκό Louis Vuitton σύνολο, με την ολοκέντητη perforated κάπα της Renate Reinsve, τα φετινά outfits των καλεσμένων απογείωσαν το elegance.

Alana Haim copy

Η Alana Haim έφθασε στο κόκκινο χαλί με custom δημιουργία από τον Louis Vuitton

Μόδα, ομορφιά και καλό σινεμά, όλα μαζί σε μία και μοναδική βραδιά γιορτής για τον βρετανικό κινηματογράφο, μιας και τα Bafta Awards θεωρούνται οι προπομποί και των «χρυσών αγαλματίδιων», στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, στα Bafta 2022:

Διαβάστε επίσης:

BAFTA: Λίγο πριν την απονομή κάνουμε ένα major throwback με τις καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών

BAFTAs 2022: Όλες οι υποψηφιότητες και το «Dune» που σάρωσε στο πέρασμά του

BAFTA 2021: Τα καλύτερα beauty looks από τη λαμπερή βραδιά