Ετοιμάζεσαι για τριήμερο; Το αντηλιακό με χρώμα μην ξεχάσεις (+10 για να διαλέξεις)

Μαρία Ροδίτη
Ετοιμάζεσαι για τριήμερο; Το αντηλιακό με χρώμα μην ξεχάσεις (+10 για να διαλέξεις)

Ο καιρός -επιτέλους- φτιάχνει κι ένα αντηλιακό είναι άκρως απαραίτητο στο νεσεσέρ σου.

Επιτέλους! Ο καιρός θα γίνει ανοιξιάτικος και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου προβλέπεται να είναι ονειρικό. Ο ήλιος θα λάμπει, θα μπορείς να κάνεις ανέμελη τις βόλτες σου, να φορέσεις πιο ελαφριά ρούχα και να απολαύσεις τις μέρες ξεκούρασης που έχεις.

Αν, μάλιστα, ετοιμάζεσαι και για μια mini εξόρμηση, έχω να πω ότι είσαι πολύ τυχερή. ΟΜΩΣ! Δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου ένα αντηλιακό. Ή μάλλον καλύτερα… ένα αντηλιακό με χρώμα για να μη χρειάζεται να κουβαλάς και foundation και αντηλιακό και γεμίζει η βαλίτσα σου.

Γιατί πρέπει να φοράς αντηλιακό όλο τον χρόνο; Ναι, και τον χειμώνα!

Χωρίς αντηλιακό δεν πας πουθενά

Στο έχω πει και θα το λέω συνέχεια! Χειμώνα-καλοκαίρι πρέπει να φοράς αντηλιακό. Ναι, ακόμα κι αν έχει βροχή και πολλή συννεφιά έξω. Βλέπεις, ο ήλιος έχει τον τρόπο του να κρύβεται πολύ καλά, αλλά να βλάπτει την επιδερμίδα μας κι ας μην τον βλέπουμε μπροστά μας.


via GIPHY


Πόσο μάλλον αυτό το τριήμερο της 25ης Μαρτίου που θα έχει τέλειο καιρό, ένα αντηλιακό με χρώμα είναι must. Κι αυτό, γιατί και θα μπορείς με ένα προϊόν να κρύβεις τις ατέλειες της επιδερμίδας σου, αλλά και να προστατεύεσαι από τη βλαβερή ακτινοβολία.

Να θυμάσαι ότι με τον ήλιο δεν παίζουμε! Ο ήλιος είναι τόσο δυνατός και ικανός να προκαλέσει πρόωρη γήρανση, να επιταχύνει την εμφάνιση ρυτίδων, μέχρι και – σε πιο ακραίες περιπτώσεις- να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος.

Shopping time

Για να σε βγάλω, λοιπόν, από τη διαδικασία της αναζήτησης και να σε βοηθήσω να κερδίσεις χρόνο, έκανα εγώ την έρευνα αγοράς και σου βρήκα τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα.



Check την gallery για να τα ανακαλύψεις και καλά ψώνια, girl! Μη σκεφτείς το budget σου σε αυτήν την περίπτωση… Το αντηλιακό είναι must-have και πρέπει να το φοράς κάθε μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ