Tan Activator: Το μυστικό των ημερών

Tan Activator: Το μυστικό των ημερών

Για να απολαμβάνετε τη λάμψη του ήλιου στην επιδερμίδα σας, διαλέξτε το τελευταίo αντηλιακό της σεζόν να περιέχει το Tan Activator της Lancaster.

Τα μπάνια στη θάλασσα συνεχίζονται αλλά με άλλη συχνότητα πλέον και οι απαιτήσεις μας για γρήγορο, λαμπερό μαύρισμα είναι αυξημένες. Γι' αυτό ακριβώς υπάρχει μία σειρά στα αντηλιακά της Lancaster, που περιέχουν το Tan Activator. Είναι ένα σύμπλεγμα που συνδυάζει τα πεπτίδια Heliotan και Phototan, που ενεργοποιούν και ενισχύουν τη φυσική παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα.

Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να είναι πιο λίγη και γίνεται πιο αραιά, αλλά το μαύρισμα έχει άλλους ρυθμούς. Επιλέξτε το Tan Deepener SPF 6, την αντηλιακή κρέμα για άμεσο, λαμπερό και έντονο μαύρισμα ή το Fast Tan Optimizer Shimmering Silky Milk SPF 6, την αντηλιακή λοσιόν σώματος με ανάλαφρη υφή που είναι ανθεκτική στο νερό, εξασφαλίζει προστασία και άμεσο μαύρισμα και επιπλέον έχει έλαιο Buriti από την Καρυδιά Βραζιλίας, πλούσιο σε καροτίνη, που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία παραγωγής μελανίνης.